Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Θαύμα , θαύμα . Έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα .

Νενικήκαμεν . 
Έπειτα από μνημόνια , μειώσεις μισθών , αυτοκτονίες , απολύσεις τελικά ο στόχος επετεύχθη. Έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα . Το πρώτο επτάμηνο του 2013 τα έσοδα ήταν περισσότερα από τα έξοδα . Βέβαια όταν λέμε έξοδα δεν εννοούμε όλα τα έξοδα , αλλά κάποια έξοδα . Λεπτομέρειες .

 Άρα πλέον δεν έχουμε ανάγκη από καινούρια δάνεια . Μπορούμε να τους τα τρίψουμε στην μούρη . Τέρμα η τρόικα , τέρμα το ΔΝΤ , τέρμα η Μέρκελ με τον Σόιμπλε , τέρμα και η επιτήρηση. Τέρμα και τα νέα μέτρα του Σεπτεμβρίου . Τέρμα και η κατρακύλα της κυβέρνησης στις δημοσκοπήσεις .

Ευτυχώς που τα καταφέραμε γιατί ο λαός είχε αρχίσει να ζορίζεται και ως γνωστό του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει . Μέχρι και ΣΥΡΙΖΑ ήταν ικανός να ψηφίσει .
Το success story τώρα ξεκινάει .

Το ίδιο ακριβώς κατάφερε και ο κολλητός μου ο Μήτσος τον Ιούλιο . Για πρώτη φορά στη ζωή του κατάφερε να τελειώσει τον μήνα με ευρώ στην τσέπη . Γιατί έως τότε έκλεινε τον μήνα στηριζόμενος σε δανικά . Βέβαια δεν πλήρωσε τους τόκους του στεγαστικού και των καρτών καθώς και τον λογαριασμό της ΔΕΗ με το χαράτσι αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μειώσει την επιτυχία του . Τέλειωσε τον μήνα με πλεόνασμα . Πρωτογενές ! 

Και τώρα λιάζεται στις παραλίες της μαρτυρικής Μυκόνου . Πρωτοφανές !

Εύγε Μήτσο μάγειρα .