Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ο Κουβέλης τσίου .


Μέσα σε όλον αυτό τον χαμό σχετικά με τις απολύσεις στο δημόσιο και τα προσόντα που θα πρέπει να έχει ο υπάλληλος ώστε να μην κινδυνέψει με την κινητικότητα , αποφάσισε και ο Κουβέλης να ξεσκονίσει λίγο τις γνώσεις του στους υπολογιστές . Από την κινητικότητα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης έχει περάσει στα επίπεδα της κινητικότητας μεταξύ μπαίνω δεν μπαίνω στη βουλή οπότε πλέον η θέση του στο δημόσιο  είναι επίφοβη.


Συνδυάζοντας τις γνώσεις του στον χειρισμό υπολογιστή με τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία αποφάσισε να ενεργοποιήσει , μετά από πολύ καιρό , το λογαριασμό του στο Twitter πετυχαίνοντας με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια : Να εξασκηθεί στον Η/Υ και συγχρόνως να αλιεύσει ψηφοφόρους μικρής ηλικίας που λιώνουν όλοι τη μέρα μπροστά σε μια οθόνη . Οι παππούδες και οι γιαγιάδες που τον ψήφισαν στις προηγούμενες εκλογές αναμένεται να έχουν ξεκληριστεί από φυσικά αιτία , οπότε αποτελεί επιβεβλημένη ανάγκη η εισροή νέων ψηφοφόρων .

Μέσω tweeter λοιπόν παρουσίασε  τις θέσεις της υπεύθυνης αριστεράς μετά την αποχώρησή της από την κυβέρνηση της υπεύθυνης δεξιάς .

Μεταξύ άλλων δήλωσε οπαδός της υπευθυνότητας χωρίς να διαχωρίζει την δεξιά από την αριστερή υπευθυνότητα αφού η υπευθυνότητα είναι μία και μοναδική . Είναι η υπευθυνότητα με την οποία μπήκε στην κυβέρνηση , είναι η υπευθυνότητα με την οποία ψήφισε τα μνημόνια και φυσικά είναι η υπευθυνότητα με την οποία βγήκε από την κυβέρνηση .

Κατέκρινε την υπευθυνότητα της κυβέρνησης που υποστηρίζει ότι έτσι και δεν ψηφιστεί κάποιο νομοσχέδιο , την επόμενη κιόλας μέρα θα προκηρυχθούν εκλογές . Το μόνο που ζητάει από τον Σαμαρά είναι να του δώσει λίγο χρόνο ακόμη ώστε να προλάβει να πάρει και το πτυχίο της γλωσσομάθειας αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα προσόντα παραμονής στο δημόσιο .

Τόνισε ότι με την υπεύθυνη πολιτική παρουσία του , διεκδικεί λύσεις για το παρόν . Όσο για το μέλλον , στα παπάρια του , αφού δεν αργεί η ώρα που θα τον κουβαλήσουν τέσσερις .
Στο τέλος κατέκρινε και την υπευθυνότητα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ τον οποίο δεν θεωρεί πλέον τόσο υπεύθυνο όσο πριν ένα μήνα που υπογράφανε παρέα τα μνημόνια . Δεν υπονοεί βέβαια ότι μειώθηκε η υπευθυνότητα του Βενιζέλου αλλά ότι αυξήθηκε η δικιά του . Μάλιστα δεν κρύβει ότι με τόση υπευθυνότητα νοιώθει πλέον έτοιμος να ηγηθεί ενός ενιαίου κεντροσοσιαλιστικού κινήματος που θα οδηγήσει την χώρα στην καρδιά της υπεύθυνης Ευρώπης .
Η απήχηση των tweet του Κουβέλη ήταν τόσο μεγάλη που οι στενοί του συνεργάτες πρότειναν να φτιάξει και λογαριασμό στο facebook ώστε να προσεγγίσει και τους πλέον ανεύθυνους πιτσιρίκους . Όχι τον γνωστό , τους άλλους .