Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ο Γκουσγκούνης γλυτώνει την απόλυση λόγω προσόντων .


Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 , o υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης επανέλαβε ότι η κυβέρνηση έχει αναλάβει την υποχρέωση απομάκρυνσης 15.000 δημοσίων υπαλλήλων έως τα τέλη του 2014.

Σε ερώτηση σχετικά με τα προσόντα που θα θεωρηθούν απαραίτητα ώστε κάποιος δημόσιος υπάλληλος να γλυτώσει την απόλυση , ο υπουργός τόνισε ότι οι υπάλληλοι με προσόντα δεν κινδυνεύουν λόγω κινητικότητας .

Ο δημοσιογράφος όμως επέμεινε σχετικά με τα εκατοστά που θα θεωρηθούν ελάχιστο όριο προσόντων , τουλάχιστον για τους άντρες και ο υπουργός αρκέστηκε να διευκρινίσει ότι το ζήτημα δεν είναι αριθμητικό αφού το καλύτερο δημόσιο έχει να κάνει με τις διαδικασίες που επιτελεί το δημόσιο και τον τρόπο που τις επιτελεί .

Παρόλαυτα τέτοιου είδους προσόντα θα συνεκτιμηθούν από τον ίδιο τον υπουργός παρέα με τον Σίμο Κεδίκογλου . Ο Κυριάκος τα αντρικά και ο Σίμος τα γυναικεία προσόντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αλιεύσαμε από το ακροδεξιό βρωμόχερο του πρωθυπουργού , Φαήλο Κρανιδιώτη , για την ώρα φαίνεται να την γλυτώνουν ο Γκουσγκούνης και η γκόμενα του Σίμου Κεδίκογλου .

Άρα όποιο αρσενικό την έχει μεγαλύτερη από του Γκουσγκούνη μπορεί να κοιμάται ήσυχος ενώ όσες γυναίκες κάνουν την γκόμενα του Κεδίκογλου να μοιάζει με ομάδα β Εθνικής  δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα .


Παρεμπιπτόντως διαδικτυακές φήμες αναφέρουν ότι ο Γκουσγκούνης την έχει 40 εκατοστά .