Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ένα τουρίστας επισκέφτηκε την χώρα . Περιμένουμε τους υπόλοιπους 16.999.999 .


Συνεχίζοντας το success story την τρελή του πορεία  , ένας ακόμα τουρίστας ήρθε στην χώρα μας . Δεν πρόκειται για άλλον από τον πρωθυπουργό της Ιταλίας , Ενρίκο Λέτα , ο οποίος συναντήθηκε με τον γνωστό τουρίστα της χώρας Αντώνη Σαμαρά .

Αφού φάγανε και επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα της Αθήνας , όπως θα έκανε κάθε τουρίστας που σέβεται τον εαυτό του , το έριξαν στην κουβεντούλα .

Εκεί που συζήταγαν περί ανέμων και υδάτων ήρθε η κουβέντα στην οικονομική κρίση . Και οι δύο συμφώνησαν ότι η Ελλάδα σκίζει και ήδη έχει αρχίσει να βγαίνει από την κρίση . Αγώνα δρόμου κάνει με την ψυχή της . Να δούμε ποιος θα προλάβει να βγει πρώτος .

Στη συνέχεια υποσχέθηκαν ότι ο ένας θα στηρίξει τον άλλον και έδωσαν ραντεβού στην Ρώμη ώστε ο δικός μας τουρίστας θα ανταποδώσει την επίσκεψη . Μην μας πούνε και γαϊδούρια .

Ο Ιταλός τουρίστας ουσιαστικά δεν απέφερε τίποτα στην ελληνική οικονομία αφού όσο βρέθηκε στην χώρα μας δεν ξόδεψε ούτε ένα ευρώ . Όλα ήταν κερασμένα από τους ιθαγενείς της χώρας .


Ας ελπίσουμε ότι οι υπόλοιποι 16.999.999 τουρίστες που πρόκειται να επισκεφτούν την χώρα μας τις προσεχείς ημέρες , θα ξοδέψουν κανένα φράγκο . Γιατί μπορεί να ήμαστε φιλόξενος λαός , αλλά από τον τουρισμό περιμένουμε να βγάλουμε τα σπασμένα .