Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013

Εμπρός της Ελλάδας παλικάρια , σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια …


Η διακυβέρνηση του Σαμαρά δεν στηρίζεται σε σχέδιο . Στηρίζεται στο “έχει ο θεός”. Έλα όμως που έχει ο θεός αλλά έχει και ο καιρός γυρίσματα .

Ο Σαμαράς μου θυμίζει τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ , τον Γιάννη Γρανίτσα , που γκρέμισε το γήπεδο χωρίς να μπορεί να φτιάξει καινούριο . Είναι μια μορφή μεταρρύθμισης και αυτή .

Αν ξαναέβαζε ο Γρανίτσας υποψηφιότητα για πρόεδρος στην ΑΕΚ θα πήγαινε άπατος . Γιατί οι οπαδοί την αγαπάνε την ομάδα τους .


Η ΑΕΚ θα παίξει φέτος στην Γ Εθνική έχοντας , όμως , πολλές προοπτικές να επανέρθει στην μεγάλη κατηγορία καθαρή , χωρίς χρέη .

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ , η χώρα παίζει σε ακόμα χαμηλότερη κατηγορία από ότι η ΑΕΚ  χωρίς καμία προοπτική επανάκαμψης .

Σύμφωνα με την κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ , η χώρα έχει ως πρότυπο την ΑΕΚ .

Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ η χώρα έχει ως πρότυπο την ΑΕΚ χωρίς καμία προοπτική επανάκαμψης .

Σύμφωνα με το ΚΚΕ , αν δεν παταχθεί ο καπιταλισμός μια και καλή , η ΑΕΚ δεν ξαναβρίσκει ρυθμό . Το ίδιο και η χώρα . Στην τελική , οι κομμουνιστές υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό και την Σοβιετική Ένωση .

Σύμφωνα με τη χρυσή αυγή , η μόνη ελπίδα της ΑΕΚ είναι οι Έλληνες παίχτες .

Σύμφωνα με τον Σόιμπλε , η ΑΕΚ έπεσε στην Γ εθνική λόγω κάκιστης οικονομικής διαχείρισης . Και η χώρα το ίδιο .

Στο μόνο που υστερεί η ΑΕΚ είναι στον ύμνο . “Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια” . Κανένα γκολ ; Μόνο δοκάρια ;

Ενώ “σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή σε γνωρίζω από την όψη που με βια μετράει την γη”. Όσο να ‘να μια σεξουαλική ανύψωση τη δημιουργεί . Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά τους θα ' ναι .