Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Μην πας Γιάννη !


     Συνάντηση με το ανερχόμενο αστέρι του NBA , Γιάννη Αντετοκούμπο , ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς . Ο πρωθυπουργός θα προσπαθήσει να μεταπείσει τον ταλαντούχο μπασκετμπολίστα να παραμείνει στην Ελλάδα βοηθώντας τις ελληνικές ομάδες και ειδικά την εθνική και να μην καταφύγει στα δολάρια των Αμερικάνων οι οποίοι , παρεμπιπτόντως , είναι και φονιάδες των λαών .


     Σε περίπτωση που ο νεαρός ελληνονιγηριανός δεν πεισθεί με το καλό , τότε ο Αντώνης Σαμαράς προτίθεται να του προσφέρει μια εντελώς δωρεάν διαμονή στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα όπου θα έχει χρόνο να το σκεφτεί με την ησυχία του παίζοντας μπάσκετ στη μεικτή μεταναστών Ελλάδας .

     Όπως αντιλαμβάνονται ακόμα και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , ο πρωθυπουργός πάνω από όλα βάζει το συμφέρον της χώρας .

     Βέβαια τα ακροδεξιά στελέχη του κόμματος του , καθώς και τα ιδεολογικά αδέρφια της χρυσής αυγής διαμαρτύρονται εντόνως για τη συγκεκριμένη συνάντηση αφού θεωρούν ότι ο Κασιδιάρης παίζει καλύτερο και θεαματικότερο μπάσκετ από τον Γιάννη Αντετοκούμπο , αλλά ποτέ δεν τον κάλεσε ο πρωθυπουργός για να τον συγχαρεί .

     Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με μια λιτή όσο και σαφή δήλωση τονίζοντας ότι ”οι λευκοί δεν μπορούν να πηδήξουν” με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς στα έδρανα του κοινοβουλίου .