Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αντιρατσιστικοί νόμοι για όλα τα γούστα .


     Ο πολιτισμός των κομμάτων έχει φθάσει σε τόσο υψηλά και πανανθρώπινα επίπεδα που αποφάσισαν ότι έφτασε η ώρα να δημιουργήσουν αντιρατσιστικό νόμο . Βέβαια ο όρος ρατσισμός περιέχει μία  ιδεολογική σχετικότητα , οπότε αποφάσισε ο καθένας να παρουσιάσει τον δικό του αντιρατσιστικό νόμο .  Γιατί άλλο πράγμα ο ρατσισμός για έναν κομμουνιστή , άλλο για έναν δεξιό και άλλο για έναν κεντρώο .


     Η Ν.Δ. θεωρώντας τους Έλληνες όχι και πολύ ρατσιστές , αποφάσισε ότι δεν χρειάζονται νέοι , πολύπλοκοι νόμοι αλλά απλώς κάποιες ψιλοπροσθήκες στον ήδη ισχύοντα νόμο που ψηφίστηκε το ’79 .  Την εποχή δηλαδή που οι μόνοι ξένοι στην Ελλάδα ήταν κάτι Αφρικανοί που είχαν έρθει στη χώρα για να σπουδάσουν στα ελληνικά Πανεπιστήμια .

     Στο άλλο άκρο , ο ΣΥΡΙΖΑ , θεωρώντας τους Έλληνες ρατσιστές του κερατά , απαιτεί αντιρατσιστικό νόμο αυστηρότατο , βάζοντας κυρίως στο μάτι τις ιδέες των δεξιών και ακροδεξιών σταγονιδίων που με τον καιρό έχουν πάρει το μέγεθος κορόμηλου.

     ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ , βλέποντας τη δημοσκοπική κατηφόρα να μην έχει τελειωμό , αποφάσισαν να διαφοροποιηθούν από το σώμα που υποβαστάζουν εδώ και κάποιους μήνες και κατεβάζουν αντιρατσιστικό νόμο από κοινού .  Από τη μία , ο αντιρατσιστικός νόμος μπορεί να απομακρύνει τα βλέμματα από τη λίστα Λαγκάρντ … Από την άλλη , από τότε που αποσύρθηκε ο Πάγκαλος , ο Βενιζέλος απέμεινε ο μόνος τροφαντός της πιάτσας . Χοντρό τον ανεβάζουν , παχύδερμο τον κατεβάζουν . Έχει νιώσει βαθιά στο χοντρό πετσί του τον ρατσισμό οπότε είναι λογικό να το έχει πάρει ζεστά το θέμα .

     Οι ΚουΚουΕδες για μια ακόμη φορά καινοτόμησαν καταφέρνοντας στο δίπολο των δύο άκρων να βρουν τη δικιά τους μοναχική γωνία τηρώντας τις ίδιες αποστάσεις από τα δύο άκρα . Αν βρεθεί μαθηματικός να εξηγήσει πως στο διάολο γίνεται ένα δίπολο να έχει και τρίτο πόλο , τότε βάζει σίγουρα υποψηφιότητα για κάποιο Νόμπελ . Τώρα αν θα είναι Νόμπελ μαθηματικών ή Νόμπελ που σχετίζεται με τον ψυχιατρικό κλάδο , θα σε γελάσω . Με απλά λόγια : αντιρατσιστικός νόμος είναι το δίκιο του Στάλιν με γκούλαγκ , εθνοκαθάρσεις , και εγκλήματα πολέμου .

     Τέλος οι χρυσαυγίτες τηρούν σιγή ιχθύος αφού για την ώρα ψάχνουν στα λεξικά τι σημαίνει η λέξη ρατσισμός . Πολλές άγνωστες λέξεις …

     Πάντως για να δημιουργηθεί επιδημία εμπλοκών σε διάφορες αποφάσεις της τρόικα χλωμό το βλέπω . Εδώ δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα μετά από τόσα μνημόνια , τώρα θα δημιουργηθούν , διά ασήμαντον αφορμή ;


     Επόμενο φλέγον θέμα για το οποίο ενδέχεται να διαφωνήσουν το οι πολιτικές εταίρες είναι για το αν θα εξακολουθήσει να πουλάει ζαμπονοτυρόπιτες το κυλικείο της βουλής  . Ο Βενιζέλος θα το πάρει επάνω του το θέμα .