Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Τρεις Έλληνες = ένας Γερμανός ;




Τη δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση για τις δηλώσεις του γερμανού υφυπουργό εργασίας  Χανς Γιόακιμ Φούχτελ . Σύμφωνα με έρευνες που επικαλέστηκε ο γερμανός εντεταλμένος , τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι στην τοπική Αυτοδιοίκηση της Ελλάδας κάνουν τη δουλειά που στη Γερμανία την κάνουν μόνο 1.000 άτομα . Τρεις προς έναν δηλαδή η αναλογία αποτελεσματικότητας μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.


Δήλωση προσβλητική για χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους οι οποίοι αποφάσισαν να αποδείξουν την λάθος εκτίμηση στον Χανς Γιόακιμ Φούχτελ . Όχι με ξενέρωτα λόγια και δηλώσεις αλλά με την αδιαμφισβήτητη μέθοδο του πειράματος . Τον βρήκαν καμιά τριανταριά σε μια γωνιά της ΔΕΘ και τον έκαναν τόπι .

Το μόνο που απομένει πλέον , για να δούμε ποιος έχει δίκιο , είναι να τον πετύχουν καμιά δεκαριά εργαζόμενοι της γερμανικής τοπικής αυτοδιοίκησης , ακολουθώντας πιστά την αναλογία 3 προς 1, και να τον ξανακάνουν μαύρο . 

Στη συνέχεια θα μετρήσουμε τα επίπεδα μαυρίσματος τον δύο ξυλοφορτωμάτων και θα καταλήξουμε στο ασφαλές συμπέρασμα μας . Δέκα Γερμανοί είναι το ίδιο αποδοτικοί με τριάντα Έλληνες ; Ή όλα αυτά βρίσκονται απλώς στο μυαλό του Χανς Γιόακιμ Φούχτελ ;