Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Μέτρα αρωγής για εκπαιδευτικούς



Μέτρα στήριξης προς τους εκπαιδευτικούς της χώρας εξήγγειλε το Υπουργείο Παραπαιδείας στη προσπάθεια του να εξυψώσει το πεσμένο  στα τάρταρα  ηθικό των λειτουργών της δημόσιας εκπαίδευσης .


Τα μέτρα , τα οποία σύμφωνα με τον κ Αρβανιτόπουλο  είναι άμεσα εφαρμόσιμα , θα περιλαμβάνουν τη σίτιση των εκπαιδευτικών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης εκπαιδευτικών τα οποία θα υποστηρίζουν τη δυνατότητα εγκατάστασης σκηνής στην οποία οι εκπαιδευτικοί θα μπορούν να κοιμούνται , να διαβάζουν , να χέζουν και να παραδίδουν φροντιστηριακά μαθήματα σε παιδιά πλουσίων καπιταλιστών .

Επίσης ο υπουργός Παραπαιδείας μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Υπανάπτυξης σκέφτονται να αναπτύξουν το καινοτόμο πρόγραμμα “πατάτες για εκπαιδευτικούς” σύμφωνα με το οποίο στις λαϊκές αγορές κάθε γειτονιάς θα υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία πώλησης πατάτας σε χαμηλές τιμές ώστε ακόμα και ο νεοδιόριστος εκπαιδευτικός να μπορεί να ξεκοιλιαστεί στις πατάτες .

Τέλος ο κ Αρβανιτόπουλος σκέφτεται , έπειτα από τις συγχωνεύσεις σχολείων , να επεκτείνει το μέτρο και στις συγχωνεύσεις τάξεων στις οποίες θα στοιβάζονται δεκάδες μαθητές ώστε να μειωθεί ο αριθμός των απαιτούμενων εκπαιδευτικών . Γιαυτό τον λόγο , σε συνεργασία με το υπουργείο των Σκυλιών του Πολέμου , σχεδιάζει να αναπτύξει πρόγραμμα εκγύμνασης εκπαιδευτικών οι οποίοι θα ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα των ΟΥΚ ώστε σε χρόνο ρεκόρ να έχουν αποκτήσει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση και πνευματική διαύγεια που θα τους επιτρέψει να αντιμετωπίζουν τις φίσκα , από αδυσώπητους και αβυσσαλέους μαθητές , τάξεις των ελληνικών σχολείων .

Έπειτα από τις ανακοινώσεις του υπουργείου , δεκάδες συνδικαλιστικά όργανα του ευρύτερου δημόσιου τομέα διαμαρτυρήθηκαν για την εύνοια που δείχνει το κράτος στους εκπαιδευτικούς και απαιτούν τουλάχιστον το μέτρο της πατάτας για εκπαιδευτικούς να επεκταθεί σε όλον το δημόσιο τομέα .