Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Συριζαίϊκη μεταπασοκική εκδήλωση και άλλες καλοκαιρινές πολιτιστικές συνεστιάσεις .


Εκδήλωση με συνθήματα που έχουν συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ και ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα προγραμματίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την ημέρα των γενεθλίων του Κινήματος, στις 3 Σεπτεμβρίου. Στο σχετικό διαφημιστικό φυλλάδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ως η “δημοκρατική παράταξη” της Αριστεράς ενώ, στην αφίσα της εκδήλωσης παρουσιάζεται το σύνθημα “Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση”, που είναι συνδεδεμένο με τον Ανδρέα Παπανδρέου. 


Ως αντίδραση της Ιπποκράτους στο σοβαρό ατόπημα της Κουμουνδούρου , ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει την ίδια μέρα το νέο έμβλημα και τους νέους άξονες πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στο Μουσείο Μπενάκη χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια συνθήματα με τον ΣΥΡΙΖΑ παρμένα βέβαια από τα χρόνια που το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου μεσουρανούσε . Ακόμα και τα χρώματα θα μοιάζουν αφού ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια του να μην τρομάξει τον απλό λαϊκό ψηφοφόρο αποφάσισε να πορτοκαλίσει λίγο το φόντο ενώ αντίθετα ο Βενιζέλος στην προσπάθεια του να προσελκύσει τον μπερδεμένο αριστερό αποφάσισε να βάλει στο λαχανί και κάποιες κόκκινες ανταύγειες με αποτέλεσμα το τελικό αποτέλεσμα να φέρνει προς το πορτοκαλί . 

Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους ψηφοφόρους των δύο κομμάτων αφού μπορεί να μπερδευτούν και να παρευρεθούν στην συγκέντρωση του αντιπάλου . Οπότε φίλε ΠΑΣΟΚτζή αν πας σε μία συγκέντρωση και δεις λαοθάλασσα φύγε αμέσως . Του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι . Αντίθετα φίλε ΣΥΡΙΖΑΙΕ αν πας στην εκδήλωση και οι παρευρισκόμενοι δεν γεμίζουνε ταξί ούτε με τον ταξιτζή , μάλλον έκανες λάθος στην στροφή . Όλο ευθεία και αριστερά είπαμε . Οι άλλοι είναι όλο ευθεία και δεξιά .

Από την άλλη ο Σαμαράς , γνωστός ζηλιάρης , αποφάσισε να πραγματοποιήσει και ο ίδιος εκδήλωση για τους γαλάζιους οπαδούς . Εδώ πρόβλημα σύγχυσης δεν τίθεται αφού το χρώμα θα είναι και πάλι το γαλάζιο με κυρίαρχο σύνθημα το κλασσικό πλέον  “Ελλάς , ελλήνων , χριστιανών” . Όσοι ακροδεξιοί προσέλθετε .
Τέλος η Παπαρήγα αποφάσισε και αυτή να πραγματοποιήσει εκδήλωση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του μνημονίου με κεντρικό σύνθημα “Πού είναι η παιδεία, πού είναι η υγεία σας ; Κύριε υπουργέ γαμώ τα υπουργεία σας” ενώ ως χαλί στην ομιλία θα ακούγονται γνωστές επαναστατικές επιτυχίες του κομμουνιστικού συγκροτήματος Going through . 

( Σε περίπτωση που είσαι ανένταχτος και δεν ήθελες απλώς να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ αλλά να κάνεις επανάσταση , πέρνα από Εξάρχεια μεριά . Όλο και κάποιο αναρχοpunk συγκρότημα θα βρεθεί να σε ικανοποιήσει ) .