Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Η μεγάλη των μπάτσων σχολή .


Λίγο πριν ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ για το έτος 2012 , εκτιμάται ότι η αύξηση των βάσεων θα είναι κατακόρυφη στα αστυνομικά τμήματα όπου η ζήτηση  είναι τεράστια . 

Η ελληνική νεολαία , λογικά σκεπτόμενη , αποφασίζει να στραφεί σε σχολές που προσφέρουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση όπως είναι αυτές της αστυνομίας.

Η αύξηση αναμένεται να ξεπεράσει τις 1000 μονάδες γεγονός που αποδεικνύει το φετίχ της νεολαίας για τις στολές .  

Μπορεί οι ωριμότεροι ηλικιακά να μην μπορούν να ξεχωρίσουν έναν μπάτσο από ένα γουρούνι και από έναν δολοφόνο αλλά οι νεολαία αυτά τα θέματα τα έχει ξεκαθαρίσει . Γιατί για την ελληνική νεολαία άλλο ο μπάτσος , άλλο το γουρούνι και άλλο ο δολοφόνος . Και φυσικά άλλο ο χρυσαυγίτης .

Όσοι από τους επίδοξους προστάτες του πολίτη και του Μπόμπολα δεν καταφέρουν να ενταχθούν στα σπλάχνα της ΕΛ.ΑΣ ας μην απογοητεύονται . Υπάρχει πληθώρα παρεμφερών επαγγελμάτων στα οποία μπορούν να καταφύγουν όπως έμποροι ναρκωτικών και μπράβοι νυχτερινών κέντρων . Επαγγέλματα με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση , επικερδή και στενά συνεργαζόμενα με την ΕΛ.ΑΣ.  Όπως και ο χρυσαυγίτης .