Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ο Κουβέλης μας παίρνει τα σπίτια .

Η αριστερή κυβέρνηση του Κουβέλη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο που τόσο γλαφυρά είχαν προβλέψει πριν τις εκλογές τόσο οι εγχώριες συντηρητικές πατριωτικές δυνάμεις όσο και οι έξω από εδώ . Ένα καταστροφικό έργο βγαλμένο από τα κομμουνιστικότερα προπαγανδιστικά τεφτέρια των πάλαι ποτέ ανατολικών Σταλινικών , Μαοϊκών , Χοτσιμινχικών και λοιπόν ανελέητων αριστερών .


Αφού , πριν τις εκλογές , κατάφερε να αποπροσανατολίσει τον κόσμο κάνοντας τον να πιστέψει ότι ο κομμουνισμός έχει πλέον αλλάξει πρόσωπο παρουσιάζοντας τον ως ένα ανθρωπιστικό , ειρηνικό και επαναστατικό κίνημα , έχει πλέον προετοιμάσει το έδαφος ώστε να πετύχει το κατάπτυστο κομμουνιστικό έργο του .
Δεν κορόιδεψε μόνο τον λαό αλλά ακόμα και τους Σαμαρά και Βενιζέλο οι οποίοι στήριξαν την αριστερή κυβέρνηση και τα ψέματα του ακροαριστερού Κουβέλη .

Όπως είχε σχεδιάσει, πρώτα θα μας πάρει τα σπίτια αφού άρει την απαγόρευση των πλειστηριασμών , ακόμα και για μικρά ποσά οφειλών από δάνεια . Με αυτό τον τρόπο γύρω στα 100.000 ακίνητα θα περάσουν στα χέρια των μεγαλοκομμουνιστών .
Στη συνέχεια , όπως επίσης είναι γνωστό , θα μας πάρει τις γυναίκες και τα παιδιά τα οποία θα μοιραστεί με τους υπόλοιπους κομμουνιστές .

Οπότε στις επόμενες εκλογές ΔΕΝ ξαναψηφίζουμε αριστερούς . Ψηφίζουμε σκέτους δεξιούς . Σαμαρά , Ανεξάρτητους , Τζίμερο , Μάνο . Όσο πιο δεξιό τόσο καλύτερα . Δεν αντέχουμε άλλη τετραετία τους κομμουνιστές . Θα μας πάρουν και τα σώβρακα . Τουλάχιστον να μας τα πάρει η Έλενα Ράπτη .