Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τίποτα δεν κρύβεται κάτω από τον ήλιο .

Δεν προβληματίζομαι από τους μπαμπουίνους της χρυσής αυγής που τρύπωσαν στη βουλή . Στο κάτω κάτω οι ίδιοι , χωρίς καμία εξωτερική παρέμβαση , καταφέρνουν καθημερινά να μειώνουν τα δημοκοπικά τους ποσοστά με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό ο Μιχαλολιάκος να ξαναπάρει τη θέση του δίπλα σε άλλες γραφικές πολιτικές φιγούρες όπως ο Λεβέντης και ο Βεργής . Η αυτοσπίλωση σε όλο της το μεγαλείο .
Αυτοί που με τρομάζουν είναι οι μπαμπουίνοι που ψήφισαν ή έστω σκέφτηκαν να ψηφίσουν τους χρυσαυγίτες . Αυτοί που περισσότερο από άνεργοι , αγανακτισμένοι , μπερδεμένοι , απληροφόρητοι είναι φασίστες . 6,97% του πληθυσμού είναι φασίστες .

Οι τωρινοί ψηφοφόροι της χρυσής αυγής δεν δημιουργήθηκαν από το μηδέν . Δεν εμφανίστηκε ξαφνικά η φασιστοπηγή και άρχισε να ξερνάει φασίστες .  Τίποτα δεν δημιουργείται από το μηδέν . Είναι νόμος της φύσης .
Φασίστες υπήρχαν και στις προηγούμενες εκλογές , τότε που οι νεοναζί έλαβαν το 0,29% των ψήφων . Τότε οι νυν ψηφοφόροι της χρυσής αυγής είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ , ΛΑΟΣ , ΝΔ… Και τότε φασίστες ήταν . Δεν άλλαξε τίποτα εκτός από την κομματική ταμπέλα . Φασίστας δεν είναι μόνο ο χρυσαυγίτης . Φασίστας είναι και ο χρυσαυγίτης . Άλλωστε ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία είναι νοοτροπία . Ο φασίστας ορίζεται από τις πράξεις του . Μία φορά φασίστας , πάντα φασίστας .
Η μεγάλη δύναμη του φασισμού είναι ότι αναγκάζει αυτούς που τον φοβούνται να τον μιμηθούν. Δεν αντιμετωπίζεις τον φασισμό με φασισμό , αντίθετα τον δυναμώνεις . Τον φασισμό τον αντιμετωπίζεις με ενημέρωση και με αλληλεγγύη . Ρίξε όλο το φως στους φασίστες να φανεί η πραγματική τους φάτσα . Τίποτα δεν μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο . Μην τους κρατάς στο σκοτάδι .
 Όταν τα πράγματα στραβώνουν πρέπει να προσπαθείς να τα διορθώσεις και όχι να ψάχνεις εξιλαστήρια θύματα . Η εύκολη λύση είναι οι άλλοι , οι διαφορετικοί . Οι μετανάστες αν ήμαστε Έλληνες , οι δημόσιοι υπάλληλοι αν ήμαστε ιδιωτικοί υπάλληλοι , οι πλούσιοι αν ήμαστε φτωχοί , οι δεξιοί αν ήμαστε αριστεροί και πάει λέγοντας . Ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο .
Όσο κρύβεις μέσα σου έναν φασίστα είναι εύκολο να προσχωρήσεις στη χρυσή αυγή . Δίπλα είναι , ένα τσιγάρο δρόμος . Το 0,29% γίνεται 5% μετά 15% και τελικά κυβερνάει . Μπορεί να ακούγεται τόσο μακρινό αλλά είναι μακρινό όσο μακρινό θεωρούσες πριν δύο χρόνια να μπει η χρυσή αυγή στη Βουλή .