Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την δια βίου μάθηση .

Με τα μούτρα στο διάβασμα έπεσαν τα επιτελεία των κομμάτων με αφορμή το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ . Τόσο διάβασμα δεν είχαν ρίξει ούτε στο Πανεπιστήμιο .
Τόσοι νόμοι , τόσες τροπολογίες έχουν περάσει από την βουλή και κανένας τους δεν τις διάβαζε . Απλώς ψήφιζαν . Ήρθε το μνημόνιο 1 , ψήφισαν χωρίς να το διαβάσουν . Ήρθε το μνημόνιο 2 , ξαναψήφισαν χωρίς να το διαβάσουν .

Τελικά ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ με το οικονομικό του πρόγραμμα να τους στρώσει στο διάβασμα . Γιατί τώρα τα πράγματα σοβάρεψαν . Δεν πρόκειται απλώς για έναν νόμο , δεν πρόκειται για ένα παλιομνημόνιο , δεν πρόκειται , βρε αδερφέ , για το ξεπούλημα της Ελλάδας . Πρόκειται για την θέση στη βουλή , για την εξουσία , για το αν θα είναι ο πολιτικός άνεργος την επόμενη των εκλογών . Οπότε χρειάζονται επιχειρήματα , αντιπαραθέσεις … μιλάμε για πολύ διάβασμα . Και αυτός ο Τσίπρας δεν έγραφε δυο σελίδες να μην βάζει τον κόσμο σε βάσανα . Ήθελε να γράψει κοτζάμ βιβλίο . Το κεφάλαιονο 2 .
Τελικά μπορεί να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για πολλά πράγματα αλλά ένα οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε . Ο ΣΥΡΙΖΑ προωθεί την δια βίου μάθηση . Αριστεροί παιδί μου , άλλο επίπεδο .
Θυμάσαι ποτέ ξανά να γίνεται τόση κουβέντα γύρω από οικονομικό πρόγραμμα κόμματος ;
Αυτά βλέπει η Παπαρήγα και σου λέει :” καλά είμαι στο 5% . Που να στήνω οικονομικά προγράμματα τώρα ; Έχω να οργανώσω και κάτι απεργίες” .
(Άραγε ο Χρυσοχοίδης διάβασε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ; Ή όταν ακούει για μελέτη του έρχεται στο μυαλό η Ελεονώρα ;  Κάπου άκουσα ότι του το έστειλαν εικονογραφημένο).

Σχετικά με την λατρεία των βουλευτών για το διάβασμα :