Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ο Μπάμπης ο Σουγιάς υποψήφιος με την χρυσή αυγή .

Εντολή έδωσε ο Αδόλφος  Μιχαλολιάκος στους υποψήφιους βουλευτές του να σταματήσουν τις εγκληματικές ενέργειες έως την ημέρα των εκλογών διότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξεμείνει από υποψήφιους . Αν οι εκλογές γινόντουσαν σε κάνα δύο μήνες τότε η χρυσή αυγή θα έβγαινε πρώτο κόμμα στις εσωτερικές εκλογές των κρατούμενων των φυλακών Κορυδαλλού .


Ο Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για διπλή δολοφονία η οποία εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής. Θα μου πεις τυχαίο γεγονός που δεν πρέπει να χαρακτηρίζει ολόκληρη την οργάνωση .
Έλα όμως που άλλη μία υποψήφια της Χρυσής Αυγής, η γραφική ξανθιά που έγινε γνωστή από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις ως “κάτοικος Αγίου Παντελεήμονα”, Θέμις Σκορδέλη κατηγορήθηκε για συμμετοχή σε ομάδα που μαχαίρωσε Αφγανό. Το δικαστήριο είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά η κ. Σκορδέλη παρουσίασε βεβαίωση ότι πάσχει από “κατάθλιψη και τάσεις αυτοκαταστροφής” και η υπόθεση αναβλήθηκε για τρίτη φορά. Οπότε η φρενοβλαβής υποψήφια πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να μπει στη Βουλή .  
Άντε πες και αυτό τυχαίο .
Πρόσφατα όμως έμαθα ότι το πουλέν του Μιχαλολιάκου , ο υπεύθυνος τύπου της οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης , μελλοντικός φύρερ της οργάνωσης και υποψήφιος βουλευτής στο Υπόλοιπο Αττικής δικάζεται στις 14 Μαΐου 2012, μια εβδομάδα ακριβώς μετά τις βουλευτικές εκλογές για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία .

Αυτά παθαίνεις όταν οι υποψήφιοι βουλευτές σου κυμαίνονται μεταξύ του Μπάμπη του Σουγιά και του Μήτσου του Ξυραφάκια .
 Αν συνεχιστεί αυτό το κακό βλέπω την , κατά τα άλλα , νόμιμη χρυσή αυγή να ξεμένει από βουλευτές και τον Μιχαλολιάκο να βγαίνει στην γύρα ψάχνοντας τα νέα σκυλιά του πολέμου που θα επανδρώσουν την οργάνωση .
Οπότε παιδιά υπομονή , δύο μερούλες εγκράτειας έμειναν και μετά βουρ στον μετανάστη πάλι .
 Ουστ !

Για Ελληνικό φασισταριό διαβάστε :
  1. And the winner is ...
  2. Χέρι χέρι με το τρελοκομείο
  3. edo einai ellada re