Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Χέρι χέρι με το τρελοκομείο .

Την Κυριακή ο Καρατζαφέρης πραγματοποίησε στη Χαλκίδα προεκλογική ομιλία . Τον τίμησαν οι τέσσερις από τους πέντε ψηφοφόρους που έχει το ΛΑΟΣ στη Χαλκίδα οπότε μπορούμε να μιλήσουμε για αυξημένη συσπείρωση του κόμματος της τάξης του 80 % . Φήμες λένε ότι ο πέμπτος ψηφοφόρος του θα ψηφίσει Σαμαρά . Από τον Άννα στον Καϊάφα . 
Το κλίμα ήταν ένθερμο με κλασικά συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα : Τι χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη ακούστηκε , τι η Κύπρος ανήκει στους Έλληνες , τι Τούρκοι Τούρκοι μας παίρνεται τσιμπούκι . Μεγαλειώδεις στιγμές .

Μέσα σε τέτοιο κλίμα δεν ήθελε και πολύ ο αρχηγός και παρασύρθηκε . Είπε τόσες πολλές  μαλακίες μαζεμένες που αν τον άκουγε κανένας ξένος θα καλούσε τους ανθρώπους με τα άσπρα να τον μαζέψουν .

Συγκεκριμένα είπε ότι όποιος θέλει να κυβερνήσει μπορεί να το πραγματοποιήσει μόνο παρέα με το ΛΑΟΣ . Το κόμμα του όμως δεν θα συνεργαστεί με κανέναν γιατί το τιμόνι της χώρας θα το έχει ο ίδιος και όποιος θέλει ας κάτσει συνεπιβάτης . Δεσμεύθηκε επίσης να ανοίξει τις πόρτες της χώρας την επομένη των εκλογών για να εκδιώξει τους παράνομους μετανάστες Στη συνέχεια θα κανονίσει τους αριστερούς και τους ομοφυλόφιλους που μπορεί να μην είναι μετανάστες αλλά είναι παράνομοι . Τέλος υποστήριξε ότι χάρη σε αυτόν μας κυβερνάει σήμερα ο Παπαδήμος οπότε και μόνο αυτή του η πρόσφορα στο έθνος άξιζε την εκλογή του το 2009 . Αλλιώς μπορούσε να μας κυβερνάει σήμερα ο Πετσάλνικος .

Κάπου εκεί έληξε η συγκέντρωση και όλοι μαζί μαζεύτηκαν σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής και φάγανε νηστίσιμα παιδάκια .

Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι ο Καρατζαφέρης προσπαθεί να μαζέψει το δημοκρατικό 3% για να τρυπώσει ξανά στη βουλή . Επειδή κανένας νοήμον δεν πρόκειται να ψηφίσει Καρατζαφέρη , αποφάσισε να απευθυνθεί στους αναξιοπαθούντες ψηφοφόρους με ανάλογες προεκλογικές ομιλίες . Έλα μου όμως που σε αυτούς έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους πολλά κόμματα που βρίσκονται στο όριο της φθοράς και της αφθαρσίας .

Προφανώς λοιπόν το εκλογικό αποτέλεσμα δεν θα το κρίνουν οι αναποφάσιστοι αλλά οι ηλίθιοι . Ποιοι ηλίθιοι ; Οι Έλληνες ηλίθιοι .

Όσα χρόνια και αν περάσουν , ο μαλάκας δεν αλλάζει :