Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

And the winner is …

Το όσκαρ κωλοτούμπας , και με διαφορά ,  πάει στον … Καρατζαφέρη .
Καρατζαφέρης 1992 :

“Ποιο μπορεί να είναι το συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας; Είναι οι ευρισκόμενοι δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει πρωταγωνιστές του αγώνα, και μπορεί η Χρυσή Αυγή με όσους έχει, πολλούς ή λίγους, να κάνει τόσο θόρυβο και να συμμετέχει, όσο δεν μπορεί σήμερα δυστυχώς η ΟΝΝΕΔ, η οποία δεν έχει βέβαια καμιά σχέση με την ΟΝΝΕΔ της δεκαετίας του '80, την ΟΝΝΕΔ του Μιχαλολιάκου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και είναι και η ΕΠΕΝ, οι βασιλικοί και οι αμετανόητοι».
Ελάτε (εσείς της Χρυσής Αυγής) στη διανομή της εξουσίας. Ελάτε να πάρετε ένα κομμάτι. Θα πάρουμε εμείς (της Νέας Δημοκρατίας) τα υπουργεία, πάρτε κι εσείς τη διοίκηση ενός οργανισμού, πάρτε ένα υφυπουργείο”.



Καρατζαφέρης 2012 :

“Ο λαός είναι δικαιολογημένα θυμωμένος και θέλει να ψηφίσει με έναν θυμό, αλλά πρέπει να σκεφτεί τι πάει να κάνει. Δεν είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που έκανε το '92 στις αναπληρωματικές εκλογές, που ψήφισε Λεβέντη και του έδωσε 30% από αντίδραση. Εδώ τα πράγματα είναι πιο άγρια. Είναι ένα κόμμα που πρεσβεύει κάποια συγκεκριμένα πράγματα, που τα καμουφλάρει τώρα, ένα κόμμα καθαρά ναζιστικό, ένα κόμμα που είναι αδελφό κόμμα με τον άθλιο τύπο στη Νορβηγία που σκότωσε 70 ανθρώπους, ένα κόμμα το οποίο υμνεί τον Χίτλερ, τον Γκέμπελς, τον Ρούντολφ Ες, τη σβάστικα” .

Θα μου πεις ότι πέρασαν 20 χρόνια . Δηλαδή η χρυσή αυγή πριν είκοσι χρόνια ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι σήμερα ;
 
Πάει το τραίνο Γιώργο , το χάνεις και τα χάνεις .