Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Καρατζαφερης speaking - Ελάτε χουντικοί , ελάτε χρυσαυγίτες ...

Κάποτε ο Καρατζαφέρης άνηκε στους τρυφερούς κόλπους της ΝΔ του Μητσοτάκη . Ήταν η εποχή που η ΝΔ με τον Μητσοτάκη αρχηγό προσπαθούσε εναγωνίως να εκθρονίσει το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου του γηραλέου ο οποίος είχε γαντζωθεί από την καρέκλα και δεν την άφηνε με τίποτα τη ριμάδα .
Εκείνη την εποχή λοιπόν ο Καρατζαφέρης , φέρελπις νέος της ΝΔ , είχε δημιουργήσει τον τηλεοπτικό σταθμό TELE CITY , ο οποίος στη συνέχεια έγινε ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ , με σκοπό να προπαγανδίσει τις θέσεις του κόμματος αλλά κυρίως τις δικές του .
Όπως προανέφερα η ΝΔ ήταν σε δυσμενή κατάσταση , το ΠΑΣΟΚ κυβερνούσε  τρίτη τετραετία σερί και έπρεπε με κάθε τρόπο η ΝΔ να αντλήσει ψήφους .
Ο Καρατζαφέρης λοιπόν εκείνη την εποχή καλούσε τη ΝΔ να συνεργαστεί με ότι ακροδεξιό υπήρχε εκείνη την εποχή μπας και βγει επιτέλους πρώτο κόμμα .
Συγκεκριμένα έλεγε :

«Ποιο μπορεί να είναι το συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας; Είναι οι ευρισκόμενοι δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή, η οποία έχει πρωταγωνιστές του αγώνα, και μπορεί η Χρυσή Αυγή με όσους έχει, πολλούς ή λίγους, να κάνει τόσο θόρυβο και να συμμετέχει, όσο δεν μπορεί σήμερα δυστυχώς η ΟΝΝΕΔ, η οποία δεν έχει βέβαια καμιά σχέση με την ΟΝΝΕΔ της δεκαετίας του '80, την ΟΝΝΕΔ του Μιχαλολιάκου. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και είναι και η ΕΠΕΝ, οι βασιλικοί και οι αμετανόητοι».
Ελάτε (εσείς της Χρυσής Αυγής) στη διανομή της εξουσίας. Ελάτε να πάρετε ένα κομμάτι. Θα πάρουμε εμείς (της Νέας Δημοκρατίας) τα υπουργεία, πάρτε κι εσείς τη διοίκηση ενός οργανισμού, πάρτε ένα υφυπουργείο».
 
Μην μπερδευόμαστε λοιπόν . Χρυσή αυγή και ΛΑΟΣ αντιπροσωπεύουν τα ίδια σκατά . Απλώς οι χρυσαυγίτες διαλαλούν τη ναζιστική τους υπόσταση ενώ ο Καρατζαφέρης την καλύπτει επιμελώς . Ο καθένας για τους δικούς του λόγους . Αν όμως θες πραγματικά να αντιληφθείς τι ακριβώς πρεσβεύει ο Καρατζαφέρης κάνε έναν κόπο και ψάξε τις ομιλίες του στην Κ.Ε. του ΛΑΟΣ . Εκεί που τον ακούνε μόνο οι δικοί του . Εκεί που δεν κρύβεται .

Για ποιο λόγο τώρα τρώγονται οι ομοϊδεάτες ;
Για τα λεφτά , για την εξουσία , για τις ψήφους … Είπαμε ιδεολόγοι – ιδεολόγοι αλλά και τα λεφτά - λεφτά .
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα …