Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Στα τσακίδια και εσύ !

Το κύμα φυγής δεν έχει τελειωμό για το ΠΑΣΟΚ . Ένας – ένας οι βουλευτές την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια  θέλοντας να αφήσουν χώρο σε νέους ανθρώπους με νέες ιδέες … στους γιους , στις κόρες , στους γαμπρούς  . Σόι πάει το βασίλειο .
Κάτι τα γιαουρτώματα , κάτι οι προπηλακισμοί … πόσα να αντέξει ένας βουλευτής . Η υπομονή έχει και τα όρια της . Τα βρόντηξαν λοιπόν ο ένας μετά τον άλλο και μας άφησαν στη μοίρα μας . Ποιος θα σώσει την Ελλάδα τώρα ;
Αν αναλογιστείς και τις διαγραφές , όχι μόνο πάγκο δεν θα έχει το ΠΑΣΟΚ αλλά ούτε και βασική εντεκάδα για να κατεβάσει στις εκλογές . Αν και υποψήφιοι βουλευτές στην Ελλάδα είναι είδος σε περίσσεια . Υποψήφιοι βουλευτές υπάρχουν . Και ΠΑΣΟΚοι υπάρχουν ακόμα . Είδος προς εξαφάνιση βέβαια , αλλά ακόμα υπάρχουν .
Έτσι όπως πάει το ΠΑΣΟΚ στο τέλος δεν θα κατεβεί ούτε ο Βενιζέλος . Κρίμα ο άνθρωπος . Τόσα χρόνια παλεύει να γίνει αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ και τώρα που τα κατάφερε , τον εγκαταλείπουν  όλοι .
Τελευταίος που εγκαταλείπει είναι ο Ντίνος Ρόβλιας  , εξέχουσα προσωπικότητα την εγχώριας πολιτικής σκηνής ο οποίος με τις αποφάσεις του συντέλεσε και αυτός στο σώσιμο της Ελλάδας .
Το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε και σε αυτόν είναι :”Στα τσακίδια”  .