Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΣΟΚ – ΝΔ : 22 - 21

Η μέρα για το πολυαναμενόμενο ντέρμπι τελικά έφτασε . Έπειτα από σκληρή μάχη που δόθηκε ψήφο – ψήφο το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να κερδίσει την Ν.Δ. μόλις με μία διαγραφή παραπάνω η οποία επιτεύχθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα . 22 – 21 το τελικό σκορ υπέρ του ΠΑΣΟΚ .
Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού , το ΠΑΣΟΚ ήταν καλύτερο και άξιζε την νίκη . Μάλιστα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν παράπονα από την διαιτησία αφού 9 διαφοροποιήσεις σε επί μέρους άρθρα του νομοσχεδίου δεν μέτρησαν ως διαγραφές .
Από την άλλη ο προπονητής των χαμένων , Α. Σαμαράς δήλωσε υπερήφανος για τους παίχτες του και προανήγγειλε μεταγραφές στην θέση του άκρα δεξιού , θέση στην οποία η ομάδα χωλαίνει τα τελευταία χρόνια . Άλλωστε η θέση έχει μείνει κενή έπειτα από την λύση της συνεργασίας με τον αριστεροπόδαρο Π. Καμένο ο οποίος δεν έπεισε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της θέσης αφού έπαιζε στα άκρα δεξιά ως λύση ανάγκης . Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της ΝΔ για τους Βορίδη και Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ οι οποίοι είναι πραγματικοί ακροδεξιοπόδαροι . Είναι κοινό μυστικό ότι η ΝΔ και το ΛΑΟΣ αποτελούν αδελφά σωματεία . Ψήνονται οι πιτσιρικάδες στο ΛΑΟΣ και μετά , έμπειροι πλέον , μεταγράφονται στην ΝΔ για να καταπλήξουν τα πλήθη . Οι δύο παίχτες έμειναν χτες βράδυ ελεύθεροι από την πρώην ομάδα τους  οπότε ο δρόμος για την ΝΔ και την καταξίωση είναι πλέον ανοικτός .
Έξω από το γήπεδο σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια από τους φιλάθλους οι οποίοι συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές δυνάμεις . Αφορμή αποτέλεσε η προσπάθεια αρκετών φιλάθλων να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο . Στη συνέχεια υπόνοιες για στημένο παιχνίδι και συμφωνία κάτω από το τραπέζι μεταξύ των δύο προπονητών , Γ. Παπανδρέου και Α Σαμαρά , πυροδότησε ακόμα περισσότερο την ένταση .
Έπειτα από το χτεσινό ντέρμπυ , οι δύο ομάδες ανασυντάχτηκαν και ετοιμάζονται για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος . Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ έχουν παραγγείλει ελικόπτερα για τις μετακινήσεις των ομάδων τους αφού τα πούλμαν που διαθέτουν είναι αργά και κολλάνε στην κίνηση . Ενώ με το ελικόπτερο … όπου φύγει -  φύγει .