Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση εθνικής ασυναρτησίας

Η νέα κυβέρνηση είναι πλέον γεγονός . Γεγονός επίσης είναι ότι αποτελεί την πιο ασυνάρτητη κυβέρνηση που δημιουργήθηκε ποτέ στην Ελλάδα . Από όλα έχει ο μπαξές . Καπιταλιστόμουτρα που το παίζουν σοσιαλιστές . Συντηρητικούς δεξιούς που το παίζουν κεντρώοι . Ακροδεξιούς που το παίζουν συντηρητικοί δεξιοί . Ψευτοαριστερούς που ναι μεν αλλά . Τη Μπακογιάννη που στηρίζει ΠΑΣΟΚ και όχι ΝΔ . Και μη ξεχνάμε τον τραπεζίτη . Τον δεξιό τραπεζίτη . Αφού δεν υπάρχουν αριστεροί τραπεζίτες .
Σκέτος μύλος η υπόθεση .
Πάντως όλοι αρχικά δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με το επίτευγμα τους . Ο καθένας για το δικό του λόγο .
Ο Παπαδήμος ουσιαστικά αποτελεί το δεξί χέρι της τρόικα στην Ελλάδα . Ποιος τον έβαλε ; Ο Παπανδρέου . Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι . Δημοψήφισμα ή Παπαδήμο ; Παπαδήμο , Παπαδήμο .
Ο οποίος Παπανδρέου συνεχίζει ακάθεκτος . Είτε έτσι είτε αλλιώς θα μας ξεπατώσει . Αλλά καλύτερα να μας ξεπατώσει ο αλλιώς ώστε να ξεχαστεί ο έτσι και να μας ξαναεμφανιστεί ως απομηχανής θεός .
Ο Σαμαράς στηρίζει τον Παπαδήμο αλλά όχι την κυβέρνηση . Αποτελεί , με διάφορά , τον πιο ηλίθιο πολιτικό που έβγαλε ποτέ η Ελλάδα . Με διαλυμένο το ΠΑΣΟΚ δεν βγάζει αυτοδυναμία . Άσε που ζήλεψε τον Παπανδρέου και προσπαθεί να διαλύσει το μαγαζάκι του . Άντε ρε Αντώνη , να βάλουμε και εμείς κανένα χεράκι μπας και τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα .
Ο Καρατζαφέρης χρούτσου – χρούτσου με τη μασελίτσα του . Πρώτα Ευρωβουλευτής , μετά αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος , τώρα μέλος της Κυβέρνησης . Και αργότερα που ξέρεις . Ο Χίτλερ με 2,3 % ξεκίνησε την καριέρα του . Και για αυτούς που θεωρούν τον Καρατζαφέρη φασίστα θα τους παρακαλέσω να σοβαρευτούνε . Δεν είναι φασίστας. Κωλοακροδεξιός σκατοκαπιταλιστής  είναι ο άνθρωπος .
Της Μπακογιάννη πρέπει να βρωμάει το στόμα της . Δεν εξηγείται αλλιώς . Γλύφει τους πάντες αλλά κανένας δεν της  κάθεται . Ούτε χλαμύδια να είχε .
Ο Κουβέλης ναι μεν αλλά ... Στηρίζει και ταυτόχρονα δεν στηρίζει . Γιατί ο Κουβέλης δεν είναι ένας απλός άνθρωπος . Ο Κουβέλης είναι ιδέα . Είναι απόδειξη ότι υπάρχουν εξωγήινοι .
Κρίμα που δεν συνεργάστηκαν και οι αριστεροί . Τότε δεν θα ήταν κυβέρνηση εθνικής ενότητας . Θα ήταν κυβέρνηση εθνικής μαλακίας . Αν και οι αριστεροί την είχαν κάνει τη μαλακία τους νωρίτερα όταν συνεργάστηκαν με τον δράκουλα Μητσοτάκη . Δύο φορές η ίδια μαλακία δεν λέει . Λέει ;