Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Και τι θα πουν τα υπόλοιπα κόμματα ;

Δεν είναι λύση οι εκλογές αποφάσισε ο Γιώργος και συμφώνησε ο Αντώνης . Γιατί οι εκλογές θα άδειαζαν τη βουλή από τα σοσιαλοδεξιά σκουπίδια και θα ξεβρόμιζε ο τόπος αν και η μπόχα τους , έχει καλύψει τα πάντα εδώ και 30 χρόνια .
Το καλό το παλληκάρι λοιπόν ξέρει και άλλο μονοπάτι . Σε κυβέρνηση συνεργασίας κατέφυγαν τα δύο μεγάλα κόμματα του κοινοβουλίου . Σε επόμενη συνάντηση θα αποφασίσουν τον νέο πρωθυπουργό και τους νέους υπουργούς οι οποίοι θα είναι κοινής αποδοχής . Τόσο κοινής όσο και η Λάουρα στη Φυλής . Όλες όμως οι διεργασίες θα πρέπει να γίνουν τάχιστα διότι ως γνωστό το γοργόν και Χάρων έχει .
Εν τροχάδην λοιπόν θα πρέπει να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες , όπως η ονομασία της συνεργασίας . Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ονομασία θα περιλαμβάνει κατηγορούμενα που θα περιγράφουν με γλαφυρότητα τον ρόλο της συνεργασίας . Ορισμένες λέξεις που έπεσαν στο τραπέζι είναι : ληστές , απατεώνες , λιγούρηδες , λαμόγια …
Αφού λοιπόν δήλωσαν πολιτική χρεοκοπία , υπάχθηκαν στο άρθρο 44 περί χρεοκοπίας και ετοιμάζονται να τα ξανακάνουν σκατά καμουφλαρισμένοι πίσω από τον  , και καλά , πολιτισμένο και ευρωπαικό μανδύα της ομαδοσυνεργατικότητας .
Οι εθνοσωτήρες λένε ότι μέσω της συνεργασίας ευελπιστούν να αντιμετωπίσουν τις υπάρχουσες ευρωδυσκολίες .
Τόσο καιρό παλεύουν με τα θηρία της Ευρώπης αλλά οι ήττες έρχονται η μία μετά την άλλη . Αποφάσισαν λοιπόν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να κατεβάσουν κοινή ομάδα που θα αποτελείται από τα πιο αξιόλογα στελέχη των δύο κομμάτων . Τώρα που θα βρουν τους αξιόλογους είναι απορίας άξιο . Πολλοί οι κοκκόροι  που λαλούν . Αλλά μην ξεχνάς ότι όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι καιρός να σφάξουμε κανέναν .
Αν πετύχει το πείραμα , Ολυμπιακός και Παναθηναικός σκέφτονται από την επόμενη χρονιά να ακολουθήσουν το ίδιο μοντέλο στο Champions League . Χρόνια τώρα παλεύει ο καθένας μόνος του και τρώνε τα μούτρα τους . Θα συνεργαστούν λοιπόν δημιουργώντας κοινή ομάδα μπας και περάσουν στον επόμενο γύρο . Και τα λεφτά μισά – μισά . Όπως και τώρα με τη κυβέρνηση συνεργασίας . Και οι δύο θα συνεχίσουν να τρώνε αλλά λιγότερα από πριν . Χωρίστηκε η πίττα στη μέση . Θα πρέπει απλώς να προσέξουν να μη γνωρίζει η σοσιαλιστική τους σιαγώνα τι μασάει η δεξιά σιαγώνα και τούμπλαλιν . Διότι όσο και να σφίξουν τα πράγματα το ρητό πολεμάτε περί πάρτης δεν αλλάζει . Είναι θέμα νοοτροπίας . Το πάρτι συνεχίζεται αλλά θα είναι σεμνό και ταπεινό .
Κατά τα άλλα η κυβέρνηση θα είναι εθνικής σωτηρίας αποτελούμενη μόνο από αυτούς που αντικειμενικά μας έχουνε χώσει στα σκατά .
Και τι θα πουν τα υπόλοιπα κόμματα ;
Τα υπόλοιπα κόμματα … εντάξει .
Το ΚΚΕ πιστό στις Μαρξιστικές του θεωρίες αποτάσσει μετά βδελυγμίας τη σατανική αυτή συνεργασία . Τι να σου κάνει και ο Μαρξ όταν ασθενής είναι η σαρξ .
Από κοντά και ο Τσίπρας με τον Κουβέλη οι οποίοι σε μια κυβέρνηση συνεργασίας θα έκαναν τις γλάστρες , ακριβώς δηλαδή ότι κάνουν και τώρα .
Τον Καρατζαφύρερ δεν τον παίζει κανένας . Ας πάρει τα κουβαδάκια του και να πάει σε άλλη παραλία .
Και τέλος η Μπακογιάννη από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια , μου πετάς ένα κεφτέ , ευχαριστώ δεν θα πάρω , ζήτω η Κύπρος .