Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η 6η δόση της υποτέλειας .

Προς έγκριση οδεύει  η εκταμίευση της 6ης δόσης έπειτα από τις γραπτές δεσμεύσεις που υπέγραψε ο εθνοκωλοτούμπας Αντώνης Σαμαράς . Πρέπει να είναι η 678η κωλοτούμπα που πραγματοποιεί τον τελευταίο χρόνο , αν δεν έχω χάσει το μέτρημα . Στήθος με στήθος συναγωνίζεται με τον Καρατζαφέρη . Να δούμε ποιος θα κερδίσει τελικά .
Για να μη ξεχνιόμαστε , η συγκεκριμένη δόση έπρεπε να είχε εκταμιευτεί από τον Σεπτέμβρη αλλά κώλυσε στο δημοψήφισμα – φάντασμα του Παπανδρέου .
Από το Σεπτέμβρη υποτίθεται ότι θα είχαμε ξεμείνει από ρευστό με κίνδυνο να μην πληρωνόντουσαν μισθοί και συντάξεις . Παρόλα αυτά λεφτά βρέθηκαν , ως δια μαγείας , χάρη σε κάτι χαμένα κονδύλια που μετά από ψάξιμο βρέθηκαν . Μήπως να αρχίσω και εγώ να ψάχνομαι ; Ψάξε – ψάξε όλο και κάτι βρίσκεις .
Γάτα αποδείχτηκε λοιπόν ο Παπανδρέου όταν έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν .
Γάτες αποδείχτηκαν και οι Ευρωπαίοι οι οποίοι μας ζόρισαν όσο χρειάζονταν για την 6η δόση ώστε να δηλώσουμε παντελή υποτέλεια στις δόσεις τους σαν τα πρεζάκια της Ομόνοιας . Οπότε αντιλαμβάνεσαι τι θα προηγηθεί της 7ης . Το αίμα του Ελληνικού λαού θα ζητήσουν . Όχι δείγμα . Όλο . Ή τουλάχιστον ότι έχει απομείνει .
Μεταξύ μας τώρα , την υποτέλεια τη δηλώσαμε από τη πρώτη στιγμή . Δεν περιμέναμε την 6η δόση . Απλώς τώρα το δηλώσαμε ενυπογράφως .
Για την 8η δόση δεν το συζητάμε . Δεν θα την έχουμε ανάγκη . Δεν θα υπάρχουμε πια .