Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Διεθνής Σοσιαλιστική Οργάνωση Ληστροφονιάδων

Πρόσφατα η Κρήτη είχε τη χαρά να φιλοξενήσει το συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς . Και όπως ίσως να γνωρίζεις , αρχηγός της οργάνωσης είναι ο Παπανδρέου .

Οι τιμές για τον πρωθυπουργό είναι απανωτές . Και τα χτυπήματα φαρμακερά . Μετά την εκλογή του από εκατομμύρια Ελλήνων στη πρωθυπουργία της χώρας , αφού κέρδισε τον κλασσικό μαραθώνιο της Αθήνας , μετά την τιμητική διάκριση από τον Παγκόσμιο οργανισμό υγείας ως σούπερ αντικαπνιστής , έγινε και αρχηγός των απανταχού Σοσιαλιστών .

Αναμφισβήτητα σπουδαιότατο επιτεύγματα στα χρόνια της χολέρας είναι η κατάκτηση της Σοσιαλιστικής Διεθνούς από τον Έλληνα πρωθυπουργό , στην οποία συμμετέχει το avant garde της παγκόσμιας σοσιαλιστικής κοινότητας . Αφού κατάφερε ο άτιμος τέτοια διεθνή αναγνώριση δεν φοβάμαι τίποτα .  Τη σωτηρία της Ελλάδας από τη χρεωκοπία την έχει στο τσεπάκι του . Θες δε θες .

Το ερώτημα που αβίαστα γεννάται είναι ποιος έχρισε ηγέτη τον Παπανδρέου ; Ποια φωτισμένα μυαλά αξιολόγησαν τον Παπανδρέου ως ηγέτη ; Πόσο σοσιαλιστική μπορεί να είναι η Διεθνής με ηγέτη τον Παπανδρέου .

Μήπως οι σοσιαλιστές παγκοσμίως βρίσκονται σε μια σύγχυση ; Ποιος σοβαρός σοσιαλιστής θα θεωρούσε σοσιαλιστή τον Παπανδρέου ; Ακόμα και αν ο καλύτερος σου φίλος λέγεται Αλτζχάιμερ , τέτοια πατάτα δεν κάνεις . Είναι σαν να δίνεις νόμπελ ειρήνης στο Χίτλερ .

Μόνο δύο εξηγήσεις μπορεί κάποιος να δώσει : Ή ότι ο Παπανδρέου είναι γαμάτος ηγέτης και εμείς οι ιθαγενείς δεν έχουμε πάρει μυρωδιά (ποιος γελάει ;) , ή ότι οι σοσιαλιστές παγκοσμίως είναι μυρωδιάδες από σοσιαλισμό .
Την πρώτη εξήγηση την πετάμε στα σκουπίδια χωρίς καν να τη μελετήσουμε , οπότε πάμε να δούμε τη δεύτερη .

Μεταξύ των σοσιαλιστών της διεθνούς που τον στήριξαν στο παρελθόν είναι οι Καντάφι , Χουσεΐν και Μπεν Αλί . Μιλάμε για παλιοχαρακτήρες όχι αστεία. Ο καλύτερος από αυτούς έχει σκοτώσει την μάνα του . Σοσιαλιστική Διεθνή ίδρυσαν ή τρομοκρατική οργάνωση ; Μπορεί και οι τρεις να αποτελούν παρελθόν αλλά όπως και να το κάνεις δείχνουν το στίγμα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς .

Λογικό λοιπόν ο Παπανδρέου να είναι ο αρχηγός τους . Ο άνθρωπος που ξεκλήρισε ένα ολόκληρο έθνος δικαιούται να έχει εξέχουσα θέση στο πάνθεον των απανταχού ληστροφονιάδων της σύγχρονης παγκόσμιας ιστορίας . Τυχερός ο Χίτλερ που δεν έζησε στην εποχή του Παπανδρέου . Απλό στρατιωτάκι θα τον είχε ο δικός μας . Και τον Αλή Μπαμπά το ίδιο . Μαζί με τους 40 κλέφτες . Τι είναι 40 κλέφτες για τον Παπανδρέου . Εδώ 299 τους έχει για την πλάκα του . Στους 40 θα κώλωνε ;
Άντε βρε , και προπονητής στη Μπαρτσελόνα .