Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Αιώνιοι μαλάκες

Η δυσκολότερη όλων αποδείχτηκε η 6η δόση της ζητιανιάς . Για να δεχτούν οι Ευρωπαίοι με τα μεγάλα τα πέη να μας τη δώσουν θα πρέπει να περάσουμε τις εξετάσεις οι οποίες πλέον είναι με κλειστά βιβλία και χωρίς σκονάκια .
 Και επειδή μέχρι σήμερα δεν έχουμε ανοίξει βιβλίο , η αποτυχία είναι σχεδόν σίγουρη . Σαν αιώνιοι φοιτητές που κυνηγάνε το πενταράκι για να περάσουν το μάθημα . Και για να το πετύχουν αυτό , μιξοκλαίγονται  στον καθηγητή  μπας και τους λυπηθεί . Αιώνιοι ζητιάνοι !
Δεν αφήνουμε την 6η δόση για το τέλος και να πάμε κατευθείαν στην 7η μπας και είναι πιο εύκολη ; Και να αφήσουμε την 6η για το τέλος . Για το πτυχίο . Μέχρι τότε κάτι θα γίνει . Κάτι θα σκεφτούμε . Αιώνιοι Έλληνες !
Και ενώ η ζωή του πολίτη καθημερινά χειροτερεύει , μυαλό δεν βάζουμε . Στην Αθήνα κυκλοφορούν περισσότερα jeep από ποδήλατα . Το όνειρο του μέσου νεοέλληνα παραμένει ένα αυθαίρετο με θέα στη θάλασσα . Η παιδεία είναι ρημαγμένη . Η υγεία αργοπεθαίνει . Και ο Έλληνας τα έχει πάρει στο κρανίο επειδή του έκοψαν το μισθό του .Να κόψουν το μισθό του άλλου ρεεεεε ! Όχι το δικό μου . Αιώνιοι μαλάκες !