Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ- ΠΑΓΚΑΛΟΥ

Σε δυσχερέστατη θέση έχει φέρει τους περισσότερους βουλευτές η παρούσα οικονομική κατάσταση . Αποκορύφωμα αποτελεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης , Θεόδωρος Πάγκαλος , ο οποίος δήλωσε σχετικά με το χαράτσι των ακινήτων “δεν έχω να πληρώσω , ας με βάλουν φυλακή” . Σοκαριστική χωρίς αμφιβολία η δήλωση η οποία προβληματίζει την Κυβέρνηση . Αν δεν μπορεί να πληρώσει ολόκληρος Πάγκαλος πως θα μπορέσει να πληρώσει ο απλός εργαζόμενος ; Θα μου πεις και ο Πάγκαλος απλός εργαζόμενος δεν είναι ; Μάλλον πολλαπλός θα έλεγα .
Και σαν να μην έφτανε αυτό , εντελώς ξαφνικά ο Πάγκαλος έμεινε ανεπάγγελτος αφού τον διέγραψε και ο δικηγορικός σύλλογος . Άρα ούτε από τα έδρανα των δικαστηρίων δεν θα μπορέσει να πληρώσει το χαράτσι .
Απανωτά τα χτυπήματα της μοίρας , Θεόδωρε .
Επειδή όμως , ως γνωστόν , οι Έλληνες έχουμε μεγάλη καρδιά , σχεδόν άμεση ήταν η αντίδραση του απλού κόσμου . Δημιουργήθηκαν ομάδες πολιτών με σκοπό την οικονομική διάσωση του Πάγκαλου . Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του Έλληνα προς τον Πάγκαλο ο οποίος , σε δημοτικότητα , έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και τον Μπομπ το Σφουγγαράκη .
Σε αυτό βοήθησαν οι , κατά καιρούς , εύστοχες δηλώσεις του οι οποίες , σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε , πρόσφεραν ένα στήριγμα στον μέσο Έλληνα φορολογούμενο ο οποίος κατάλαβε ότι υπάρχει μια ψυχή στην κυβέρνηση που τον συμπονάει και τον στηρίζει .
Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να ανταποδώσεις τη μεγαλοψυχία του Θεόδωρου Πάγκαλου . Θυμήσου Έλληνα με πόση αυτοθυσία και αυταπάρνηση βοήθησες ως εθελοντής την πετυχημένη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα και ταυτόχρονα την οικονομική μας βύθιση στα σκατά . Πως τσακίζεσαι ακόμα και σήμερα για να γεμίσεις τις πλατείες κάθε φορά που ο αρχηγός στο ζητάει .
Και τώρα που ο Πάγκαλος , ο δικός σου Πάγκαλος , έχει την ανάγκη σου , δεν θα απλώσεις το χέρι σου να τον βοηθήσεις ;
Παράτα λοιπόν την καρέτα-καρέτα και την μονάχους-μονάχους και τρέξε να σώσεις τον Πάγκαλο-πάγκαλο . 
Σήκω Έλληνα μεροκαματιάρη από τους καναπέδες , τα κρεβάτια , τις ντιβανοκασέλες και ξεκίνα το θεάρεστο έργο της διάσωσης του Πάγκαλου . Ξημεροβραδιάσου από πόρτα σε πόρτα και μάζεψε όσα περισσότερα μπορείς . Γιατί και το τελευταίο ευρώ έχει αξία .
Άντε κοπρίτη , κουνήσου . Τα έφαγες που τα έφαγες παρέα με τον Πάγκαλο . Ξηλώσου τώρα .
Για τον Πάγκαλο ρε γαμώτο .

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ- ΠΑΓΚΑΛΟΥ