Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Όλοι μαζί και οι ψωριάρηδες μόνοι τους .

Σύσφιξη σχέσεων αποφάσισαν να κάνουν τα ειδικά σώματα ασφαλείας με τους αγανακτισμένους . Προχώρησαν λοιπόν σε κίνηση καλής θέλησης αφού μαζεύτηκαν στα λουλουδάδικα του Συντάγματος και έβαλαν ρεφενέ να αγοράσουν λουλούδια ώστε να τα προσφέρουν στους άσπονδους φίλους τους .
Οι αγανακτισμένοι όμως δεν τσίμπησαν και αποφάσισαν να τους πετάξουν τα λουλούδια στη μούρη . Βλέπεις είναι πρόσφατα τα γεγονότα της πλατείας . Όταν σου έχουν πετάξει τόνους δακρυγόνων στη μούρη δεν το ξεχνάς εύκολα . Δε πα να ‘σαι ειδικός φρουρός . Μπάτσος είσαι με άλλο όνομα .
Τότε αποφάσισαν να αναλάβουν δράση οι original ράμπο οι οποίοι είχαν ξενερώσει με τους imitation συναδέλφους τους οι οποίοι παρουσίασαν λανθάνουσα συμπεριφορά και με συντονισμένες κινήσεις επιτέθηκαν στους αγανακτισμένους για να προστατέψουν τους fake αστυνομικούς από τον λουλουδοπόλεμο .
Το μήνυμα της ιστορίας είναι απλό και κατανοητό : κοινωνικός αποκλεισμός των αστυνομικών . Να μην τους κάνουμε παρέα . Να μην τους παίζουμε . Ούτε κουβέντα να μην τους λέμε . Σε αυτούς , στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους . Τρεις γενιές αποκλεισμένες μέχρι να φύγει η μπόχα της γουρουνίλας από επάνω τους .
Σιγά μη διαδηλώσουμε παρέα με τους μπάτσους . Ακόμα και στη τουαλέτα να θέλουν να πάνε θα πρέπει να τους πηγαίνει αγκαζέ ένας ΜΑΤατζής . Και αυτούς και τους πολιτικούς . Τα αφεντικά και τα σκυλιά τους παρέα . Και από κοντά οι δημοσιογράφοι . Οι παπαγάλοι του συστήματος τους .
Όλοι μαζί και οι ψωριάρηδες – πολιτικοί , μπάτσοι και δημοσιογράφοι - μόνοι τους . Να λένε τον πόνο τους ο ένας στον άλλο .
Σχετικά άρθρα :