Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ειδησούλες Σεπτεμβρίου ... συνέχεια

“Με συγκεντρώσεις των ιδιοκτητών ταξί και πορεία, πεζή, στο χώρο της ΔΕΘ αναμένεται να ξεκινήσει η 76η Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο, ενώ σε λουκέτο διαμαρτυρίας προσανατολίζονται οι ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ στον κλάδο”.
Να υποθέσω ότι ο Παπανδρέου θα φέρει ταπεράκι από το σπίτι και θα μετακινηθεί με το ποδήλατο στη Θεσσαλονίκη . Γιατί αν κάνει κανένα λάθος και μπει σε ταξί βλέπω να τον πηγαίνουν μέχρι τη Λιβύη να κάνει παρέα στον φίλο του τον Καντάφι . Και αν πάει να φάει σε κανένα εστιατόριο μάλλον θα τον πιάσει κόψιμο . Εντελώς τυχαία . Πρόσεχε μόνο πρόεδρε μη σου ξεφουσκώσει η αλυσίδα .
“Οι σχολικές επιτροπές και όχι οι γονείς θα πληρώσουν τις φωτοτυπίες και τα DVD που θα χρησιμοποιήσουν οι μαθητές, ελλείψει βιβλίων, στην αρχή της σχολικής χρονιάς, ξεκαθάρισε η Άννα Διαμαντοπούλου έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου “.
Ευτυχώς που ο δημοσιογράφος δεν ρώτησε ποιος θα πληρώσει τις καρέκλες , τα θρανία , το πετρέλαιο , τους καθηγητές , το ρεύμα , το νερό … Μπορεί σχολεία να μην υπάρχουν αλλά θα έχουμε φωτοτυπίες να φάνε και οι κότες . Που θα τις βάλουμε τόσες φωτοτυπίες ;
“Την πλήρη διακοπή των εμπορικών και στρατιωτικών σχέσεων με το Ισραήλ, καθώς και τη συνεργασία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, ανακοίνωσε την Τρίτη ενώπιον δημοσιογράφων ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ότι πρόκειται ταυτόχρονα να ενισχυθεί η παρουσία του τουρκικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο”.
Η Τουρκία είναι χώρα με αρχίδια και αξιοπρέπεια . Πως είμαστε εμείς . Ε , καμία σχέση . Αν μελετήσεις την πορεία της Τουρκίας τα τελευταία είκοσι χρόνια θα καταλάβεις . Θα μου πεις λεπτομέρειες . Μήπως όμως τελικά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά ;
“Το μήνυμα της επιτάχυνσης των μεταρρυθμίσεων αναμένει ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος να εκπέμψει το Υπουργικό Συμβούλιο στη σημερινή του συνεδρίαση, όπως άφησε να φανεί στην συζήτηση που είχε την Τρίτη με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) Οικονομικών, υπενθυμίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το 80% αυτών έχουν ήδη ψηφισθεί και προχωρά η εφαρμογή τους”.
Ρε Βαγγέλα μήπως πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσουμε να φοράμε τσίγκινα σωβρακάκια ;Γιατί πολύ φουριόζο σε βλέπω και έχω αρχίσει να αγχώνομαι . Από εδώ και πέρα τοίχο – τοίχο .
“Λίγο πολύ ο Βαρδινογιάννης ανέφερε ως επίτευγμα της οικογένειας του το γεγονός ότι ο ΠΑΟ δεν χρωστάει” .
Δηλαδή ρε Τζίγγερ όταν ο πιτσιρίκος πάει στο σχολείο και οι φίλοι του τον δουλεύουν για το χιλιοστό πρωτάθλημα που πήρε ο Ολυμπιακός , αυτός τι θα τους πει ; Ότι ο ΠΑΟ δεν χρωστάει ; Ούτε ο Αστέρας Εξαρχείων χρωστάει .