Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Δ.Ε.Θ. Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας .

Φοβερές καινοτομίες και πολιτιστικές δράσεις παρουσιάζει η φετινή Δ.Ε.Θ. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές που τα εκθεσιακά περίπτερα δεν παρουσίαζαν κάτι το ενδιαφέρον , φέτος τα εκθέματα θεωρούνται καινοτόμα και ιδιοφυή .
Την παράσταση κλέβει το εκθεσιακό περίπτερο της μεγάλης των μπάτσων σχολής στο οποίο επιδεικνύονται με μεγάλη θέρμη τα διάφορα αξεσουάρ που θα φορεθούν φέτος τον Χειμώνα . Δακρυγόνα , αντιασφυξιογόνες μάσκες  , γκλομπ 2ης γενιάς , ασπίδες , πλαστικές σφαίρες  είναι μερικά από τα εκθέματα . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Παπουτσή για να σας κλείσει ραντεβού για μια δια ζώσης παρουσίαση στα κρατητήρια της γενικής ασφάλειας .
Ένα νέο περίπτερο που έκανε φέτος για πρώτη φορά την εμφάνιση του είναι αυτό της συμπαθούς φυλής των ταξιτζήδων ή αλλιώς της κίτρινης φυλής . Περισσότεροι από 8000 ταξιτζήδες βρίσκονται στην έκθεση και είναι πρόθυμοι να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τις απόψεις τους περί των κλειστών επαγγελμάτων με τον γνωστό αβρό τρόπο που διέπει τον εν λόγο εργασιακό κλάδο .
Μη ξεχάσουμε να τονίσουμε και την αθλητική ατραξιόν της φετινής έκθεσης . 2000 οπαδοί του Ηρακλή έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο Βελλίδιο εκθεσιακό χώρο παρουσιάζοντας τις απόψεις τους για τον Ελληνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα για την υγιή άμιλα . Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι απόψεις του Βαγγέλα του ξυραφάκια και του Μήτσου του κατσαβιδάκια .
Επίσης , ενδιαφέροντα περίπτερα , που αξίζει να επισκεφτείτε αποτελούν αυτά των  ΠΑΜΕ , ΣΥΡΙΖΑ, φοιτητών,  εργατικών συνομοσπονδιών και Αγανακτισμένων τα οποία περιφέρονται γύρω από την έκθεση , κάτω από τη μαεστρική καθοδήγηση των ανδρών των  ΜΑΤ .
Το κλου της έκθεσης όμως αποτελεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός ο οποίος σε μια έκρηξη καινοτόμας συμπεριφοράς αποφάσισε να κυκλοφορήσει στον εκθεσιακό χώρο μεταμφιεσμένος σε ζητιάνο , ώστε να ανταλλάξει απόψεις με τους υπηκόους  του , απαλλαγμένος από την απόσταση που δημιουργεί το δίπολο πρωθυπουργός – πολίτης . Βέβαια αν τον πάρουν χαμπάρι , οι ανταλλαγές δεν θα περιοριστούν σε απόψεις αλλά θα συμπεριλάβουν και εδώδημα  προιόντα Ελληνικής (πάντα) παραγωγής  όπως ντομάτες , γιαούρτια και αυγά κ.α..
Και βέβαια να μην ξεχάσουμε ότι φέτος η ομιλία του πρωθυπουργού θα γίνει σε μια αποθήκη του λιμανιού στην οποία θα ακουστούν για πρώτη φορά σοσιαλιστικά συνθήματα της νέας γενιάς όπως ''Ζητώ από τους ελεύθερους επαγγελματίες να πληρώνουν τους φόρους τους'' , “'Θα αγωνιστώ ώστε να υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια'' , “θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε στο ευρώ ” και άλλα σχετικά παΣΟΚαριστικά αποφθέγματα .
Εξωστρέφεια, προώθηση της επιχειρηματικότητας και καινοτομία είναι το τρίπτυχο, που προβάλλει η διοργάνωση της 76ης ΔΕΘ . Τουλάχιστον την καινοτομία την πετύχαμε .