Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Για να περνάει η ώρα

Τελικά όποια κινητοποίηση γίνεται στην Ελλάδα επηρεάζει αρνητικά τον τουρισμό . Οι ταξιτζήδες βγαίνουν στους δρόμους , ταλαιπωρούνται οι τουρίστες . Οι αγανακτισμένοι πάνε στο Σύνταγμα , ταλαιπωρούνται οι τουρίστες  . Τα μέσα μαζικής μεταφοράς κάνουν απεργία , ταλαιπωρούνται οι τουρίστες . Οι οδοκαθαριστές κάνουν απεργία , ταλαιπωρούνται οι τουρίστες . Όλα για τους τουρίστες . Δε μας χέζουν λέω εγώ και η κυβέρνηση και οι τουρίστες . Προτείνω από εδώ και πέρα όλες οι κινητοποιήσεις , απεργίες , πορείες , συγκεντρώσεις να γίνονται μόνο το καλοκαίρι .
Γιατί δεν βγαίνει μια νομοθετική ρύθμιση που να απαγορεύει τις καλοκαιρινές κινητοποιήσεις ;

Ήρθε και η Κλίντον στην Ελλάδα για συναντήσεις . Συνάντησε πολιτικούς , επισκέφτηκε μουσεία , έφαγε , ήπιε και έφυγε . Α , παρείχε και στήριξη στη χώρα μας εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης . Ευτυχώς που μας στηρίζουν οι ΗΠΑ με τα λόγια γιατί αν ήταν να μας στηρίξουν με πράξεις μάλλον θα είχαμε πάει για φούντο . Να δούμε ποιος θα χρεοκοπήσει πρώτος  , εμείς ή η ΗΠΑ ; Όχι άλλη στήριξη ρε παιδιά .




Οι αξιωματούχοι της Ευρωζώνης το χαβά τους . Ψάχνουν επιλογές για να σωθεί η Ελλάδα . Τι επαναγορά του ελληνικού χρέους , τι αναχρηματοδότηση του χρέους , τι  επιλεκτική χρεοκοπία . Μόνοι τους τα λένε μόνοι τους τα ακούνε . Με πρωτομάστορα την Άνγκελα Μέρκελ . Κλάιν μάιν πουτς  Φροιλάιν .







Και οι Ισραηλινοί το βιολί τους . Δεν αφήνουν όχι πλεούμενο αλλά ούτε κουτσομούρα να πλησιάσει τα παράλια της Παλαιστίνης . Οι αναχαιτίσεις γίνονται συνήθως σε διεθνή χωρικά ύδατα . Σε λίγο οι αναχαιτίσεις θα γίνονται κατευθείαν στα Ελληνικά λιμάνια από τις Ισραηλινές δυνάμεις κατοχής . Έτσι και αλλιώς τα κυριαρχικά μας δικαιώματα τα έχουμε απολέσει προ πολλού . Άλλωστε ο Παπανδρέου έχει ήδη απαγορεύσει τον απόπλου προς Γάζα έπειτα από υπουργική απόφαση Παπουτσή . Γιαβολ μαιν Φύρερ .

Και μέσα σε όλα αυτά ο κόσμος ακόμα ασχολείται με την μπάλα . Ήρθε ο Γκούντγιονσεν στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και οι ΑΕΚτζίδες πήραν τους δρόμους και τα βουνά να τον υποδεχτούν . Μπράβο μάγκες . Αυτός θα πάρει 1,3 εκατομμύρια ευρώ για 2 χρόνια και εσύ φίλε ΑΕΚτζή δεν έχεις λεφτά ούτε για εισιτήριο . Bonus δεν θα έχει βέβαια γιατί για να πάρεις bonus θα πρέπει να πετύχεις πρώτα τους στόχους . No  στόχους , no bonus .