Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Η ώρα του Stuff

Την Τετάρτη ψηφίζεται στη βουλή το μεσοπρόθεσμο . Θεωρητικά  , αποτελεί αναγκαιότητα για την εκταμίευση της 5ης δόσης . Και ο πρωθυπουργός τρέχει και δε φτάνει μπας και πείσει τους δικούς του να ψηφίσουν υπέρ . Πλέον ο Παπανδρέου ενδιαφέρεται μόνο για τις δόσεις του και όχι πως θα ξεφύγει από αυτές . Έχει καταντήσει χειρότερος και από πρεζάκι . Είπαμε , με τη ρέγουλα τα μαλακά ναρκωτικά γιατί μπορεί να σε ρίξουν στα σκληρά . Τελικά δεν κατάφερε να το ελέγξει . Δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής .
 Θα συνεχίσει τον μοναχικό δρόμο των δόσεων και από πίσω του θα ακολουθούμε εμείς παρασυρόμενοι στην κατρακύλα . Η μια δόση φέρνει την άλλη και τελικά χώνεται μέσα στο βούρκο όλο και πιο βαθιά , χωρίς να το καταλάβει . Και όπως έλεγε και ο Σιδηρόπουλος “Μα είναι γλυκιά, πολύ γλυκιά , μα είναι κλειστά τα περιθώριά της και είναι αυτή, μονάχα αυτή και δεν μπορεί κανένας, μα κανείς να την χορτάσει” .
Για όποιον έχει ακόμα αμφιβολίες ότι ο Παπανδρέου είναι εξαρτημένος ας παρατηρήσει τις πρόσφατες επιλογές του . Πολλοί είπαν ότι πάσχει από σχιζοφρένια . Λάθος  . Πρεζόνι κατάντησε για την Ελλάδα και τώρα είναι πολύ αργά για αυτόν . Και για εμάς .
Μας βρήκαν βολικούς και οι έμποροι του θανάτου , από Γερμανία μεριά και δεν μας αφήνουν σε ησυχία . Εκεί που λες να κάνεις μια προσπάθεια να ξεφύγεις , να σου η Μέρκελ να σου κουνάει τη δόση από μακριά. Τι να κάνεις , άνθρωπος είσαι με αδυναμίες , θα σπάσεις . Θα την πάρεις τη δόση και ας χρειαστεί να ξεπουλήσεις ακόμα και το σπίτι της αδερφής σου της Σοφίας .
Τελικά η κατρακύλα αυτής της χώρας , δεν έχει τελειωμό . Πρωθυπουργός πρεζάκι  και ένας λαός εξαρτημένος  από αντικαταθλιπτικά . Άντε να πεθάνουμε να μας βάλουν και την ταφόπλακα από επάνω μπας και ησυχάσουμε .