Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Commandante Papandreou

Τελικά το Πασόκ είναι η πιο επαναστατική κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα . Μη σου πω σε όλο τον κόσμο . Τι Τσε Γκεβάρα μου λες τώρα . Αυτός είναι ερασιτέχνης μπροστά στον commandante Papandreou . Με την πολιτική ασχολήθηκε για να χτυπήσει το σύστημα από μέσα . Αντίσταση κάνει ο άνθρωπος .
Για όσους δεν γνωρίζουν , ο προπάππους του ήταν Πολωνός επαναστάτης , άρα ένα επαναστατικό γονίδιο το ‘χει . Άντε μισό , αλλά το έχει .Δεν είχε εμφανιστεί στις προηγούμενες γενιές του, με αποτέλεσμα τα παγκόσμια αφεντικά να είχαν εφησυχαστή αλλά τώρα που ξεμύτισε , τρέμετε καπιτάλες . Ο αντιεξουσιαστής στην εξουσία θα σας πάρει παραμάζωμα .
Είναι τόσο επαναστατική η κυβέρνηση , που έχει ως στόχο της να πέσει από μόνη της . Να αυτοκαταργηθεί . Και κάνει τα πάντα για να το πετύχει . Δεν κάνει βλακείες ο commandante , δεν κάνει λάθη . Όλα κυλούν σύμφωνα με το ευφυέστατο σχέδιο του . Σιγά – σιγά , πριονίζει την καρέκλα του . Πολλά κιλά … επαναστάτης ! Αυτόπτες μάρτυρες τον έχουν δει να διαβάζει Μπακούνιν και να σιγοψιθυρίζει το “πάγωσε η τσιμινιέρα” καθώς έκανε ποδήλατο στο γυμναστήριο της βουλής . Φήμες ; Η ιστορία θα δείξει .
Να φανταστείς ότι έχει δημιουργήσει ειδικό σώμα στην αστυνομία με σκοπό την χειραφέτηση του λαού . Είναι οι γνωστοί κουκουλοματατζίδες . Πρόκειται για Κουκουλοφόρους Ματατζίδες που ξεκινάνε τα επεισόδια .  Επανάσταση χωρίς επεισόδια δεν γίνεται . Δεν είναι προβοκάτορες οι άνθρωποι . Επαναστάτες είναι . Ο Παπουτσής και τα παλληκάρια του . Από το ένα χέρι  δακρυγόνο το και από το άλλο το μαδέρι .
Ως γνήσιος επαναστάτης που σέβεται τον εαυτό του ,  ο Παπανδρέου θα προβεί στις ακόλουθες ενέργειες :
Το πρώτο που θα κάνει είναι να τσακίσει τους αντιφρονούντες . Εύκολη υπόθεση , μόνο ο Ρομπόπουλος ξέμεινε . Είναι και τυφλός ο άνθρωπος . Μια τρικλοποδιά τον έχει .
Στη συνέχεια, ξεστομίζοντας πύρινους λόγους , θα προετοιμάσει το λαό για την επανάσταση. Το έχει ! Τέτοιο ταλέντο , τέτοια ευφράδεια δεν κρύβεται .
Επόμενο βήμα της επαναστατικής κυβέρνησης θα είναι η ανακατανομή του πλούτου . Θα πάρει από το λαό ακόμα και τα σώβρακα και θα τα δώσει στους πλούσιους . Τι να τον κάνουμε εμείς τον πλούτο ; Έτσι και αλλιώς εργάτες στη Γερμανία θα πάμε .
Τέλος θα πρέπει να ξεπουλήσει και τη δημόσια περιουσία γιατί ως γνήσιος επαναστάτης γνωρίζει ότι η ιδιοκτησία είναι κλοπή .
Αφού λοιπόν δρομολογηθούν οι εξελίξεις και προετοιμαστεί το προλεταριάτο , ο commandante θα παραδώσει την εξουσία στον λαό …της Γερμανίας . Το έχουμε ξαναπεί , οι Γερμανοί είναι φίλοι μας . Μας αγαπάνε και θέλουν το καλό μας . Από την πολύ αγάπη ήδη μια εγκυμοσύνη πρέπει να την έχω αρπάξει .
Η κακόμοιρη Ελλάδα της μεταπολίτευσης θα αποτελέσει πλέον κακιά ανάμνηση . Μία νέα αυτοκρατορία γεννιέται . Η Γερμανική !