Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ο κάθε μαλάκας με τους μαλάκες του



Την νέα δεξιά σκοπεύει να ιδρύσει ο Φαήλος Κρανιδιώτης γιατί η παλιά τον τέλειωσε. Από τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς εκπαραθυρώθηκε από την αρχηγία της Ν.Δ. και τη θέση του πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Ν.Δ. έγινε φιλελεύθερη και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, από αγωνιστής της δεξιάς, ένας μαλάκας.

Έτσι πλέον η Ν.Δ. δεν χωράει τον όγκο του Φαήλου Κρανιδιώτη γιαυτό και αυτός θα ιδρύσει δικό του πολιτικό χώρο. Δεξιά από την Ν.Δ. Κάπου μεταξύ χρυσής αυγής και χρυσής αυγής.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης διεγράφη πριν κανά δίμηνο από την Ν.Δ. γιατί θεωρήθηκε ως μαλάκας του Αντώνη Σαμαρά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να έχει τους μαλάκες του Αντώνη Σαμαρά στα πόδια του. Θέλει τους δικούς του μαλάκες.

Γιαυτό και ο Φαήλος Κρανιδιώτης ιδρύει το δικό του κόμμα. Για να μην είναι ο μαλάκας κανενός. Αλλά να έχει τους δικούς του μαλάκες στη διάθεση του. Τους οποίους δεν έχει ακόμα ανακοινώσει, αλλά σίγουρα θα είναι μεγάλοι μαλάκες, αν κρίνει κανείς από τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Όπως λέει και η παροιμία “δείξε μου τους μαλάκες σου να σου πω ποιος είσαι”. Και επειδή ο Φαήλος Κρανιδιώτης είναι γνωστός μαλάκας, μαλάκες θα είναι και οι συνεργάτες του.