Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαθιδρύει κομμουνιστικό κράτος.



Συνεδρίαση πραγματοποίησαν τα μεγαλύτερα κεφάλια που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Ν.Δ. ώστε να αποφασίσουν αν η κυβέρνηση έχει διορίσει γνωστούς και φίλους σε κρατικές θέσεις. Συγκεκριμένα ο Κώστας Χατζηδάκης, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Γιάννης Τραγάκης  επιλέχτηκαν για αυτή τη δουλειά από τον αρχηγό της Ν.Δ. με γνώμονα το μέγεθος των κεφαλιών τους τα οποία θυμίζουν υδροκεφαλία. Η κεφάλα του Άδωνη Γεωργιάδη έχασε στον πόντο από την κεφάλα του Κώστα Χατζηδάκη και γιαυτό αποκλείστηκε.

Γιατί, όπως είναι γνωστό, το μεγάλο κεφάλι περιέχει το πολύ μυαλό. Αφού όλα είναι θέμα μεγέθους. Κυρίως όταν πρόκειται για κεφάλι.

Αυτοί οι τέσσερις λοιπόν με τα μεγάλα κεφάλια αποφάσισαν ότι όντως η κυβέρνηση διόρισε συγγενείς, μπατζανάκηδες, γνωστούς και φίλους σε κρατικές θέσεις. Συγκεκριμένα μέτρησαν όλοι μαζί διορισμούς τριάντα οκτώ  προσώπων σε είκοσι πέντε φορείς του Δημοσίου. Οι οποίοι, σε μεγάλη κλίμακα, έχουν σχέση με τα δυο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση. 

Αυτοί που διορίστηκαν και δεν φαίνεται ότι στηρίζουν την κυβέρνηση είναι κρυφοκυβερνητικοί. Γιαυτό δεν φαίνονται.

Και όλοι αυτοί οι διορισμοί μέσα σε μόλις ένα χρόνο. Οπότε, με μια απλή μέθοδο των τριών, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι στα επόμενα εκατό χρόνια που θα κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα διορίσει τρεις χιλιάδες οκτακόσια άτομα σε καίριες θέσεις του δημοσίου. Με αποτέλεσμα να εγκαθιδρύσει τελικά ένα κράτος κομμουνιστικό, χειρότερο και από αυτό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Και όλα αυτά σιγά-σιγά. Μέσα στα επόμενα εκατό χρόνια. Για να μην τους πάρει κανείς χαμπάρι.

Τώρα όμως που το σχέδιο αποκαλύφθηκε, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σκαρφιστεί άλλο τρόπο ώστε να εγκαθιδρύσει κομμουνιστικό κράτος. Και μάλιστα να αποφασίσει γρήγορα γιατί τα εκατό χρόνια περνάνε χωρίς να το καταλάβεις.