Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Η δουλειά του είναι να μας δουλεύει.Να βρίσκεται σε ετοιμότητα για κοινωνικό πόλεμο ζήτησε από τον λαό ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ξεκαθάρισε ότι ο λαός του ΚΚΕ είναι πανέτοιμος εδώ και πολλά χρόνια αλλά ο υπόλοιπος λαός κοιμάται όρθιος. Επειδή όμως ο λαός του ΚΚΕ είναι ολιγάριθμος για να ξεκινήσει κοτζάμ πόλεμο, είναι αναγκασμένος να περιμένει πότε θα ξυπνήσει και ο υπόλοιπος λαός. Γιατί μόνο ο λαός του ΚΚΕ το πολύ-πολύ να διοργανώσει καμιά στάση εργασίας στο δημόσιο. Για κοινωνικό πόλεμο, δεν φτάνουν οι ΚουΚουΕδες. Χρειάζονται και άλλοι.

Μάλιστα ο Δημήτρης Κουτσούμπας ξεκαθάρισε ότι αν κυβερνούσε σήμερα η Ν.Δ. και το Πασόκ θα είχε ήδη ξεκινήσει πόλεμος, ενώ με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία δεν ανοίγει ούτε μύτη. Γεγονός που αποδεικνύει ότι τελικά, ανεξάρτητα με το τι πιστεύει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μόνο ο λαός του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ξεκινήσει πόλεμο. Ο οποίος πλέον κυβερνάει οπότε δεν έχει λόγο να το κάνει. Τουλάχιστον ακόμα. Γιατί η υπομονή έχει και τα όρια της. Ακόμα και των Συριζαίων οι οποίοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για κάτι καλύτερο και όχι για κάτι χειρότερο. Ούτε καν για κάτι παρόμοιο.

Αν λοιπόν ο Δημήτρης Κουτσούμπας πιστεύει ότι την κοινωνική επανάσταση μπορεί να την πετύχει ο λαός του ΚΚΕ, προφανώς βλέπει τους ΚουΚουΕδες με μεγεθυντικό φακό και του φαίνονται πολλαπλάσιοι. Εκτός αν ο Δημήτρης Κουτσούμπας μας δουλεύει κανονικά, κάτι που είναι πιο φυσιολογικό. Αφού αυτή είναι η δουλειά του.