Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Στις κάλπες αδερφές μου, στις κάλπες.



Στις κάλπες προσέφυγαν σήμερα οι νεοδημοκράτες ώστε να εκλέξουν, επιτέλους, τον νέο αρχηγό που θα διαδεχτεί τον Αντώνη Σαμαρά. 

Οι κάλπες έχουν στηθεί σε κεντρικά ΚΑΠΙ όλης της χώρας ώστε να είναι οικείο το περιβάλλον στους ψηφοφόρους της Ν.Δ.

Βέβαια εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων, σε σχέση με τον πρώτο γύρο, θα μειωθεί σημαντικά, αφού ήδη έχουν περάσει τρεις εβδομάδες και αρκετοί έχουν πεθάνει λόγω βαθιών γηρατειών. 

Φαβορί θεωρείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τον οποίο υποστηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας και outsider ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. 

Καθοριστικό ρόλο στην εκλογική διαδικασία αναμένεται να παίξουν οι ψηφοφόροι του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Άδωνη Γεωργιάδη. Ο Άδωνης Γεωργιάδης έχει ήδη εκφράσει την υποστήριξη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη στου οποίου τη διάθεση έθεσε τους ψηφοφόρους του ώστε να τους κάνει ότι καταλαβαίνει. Αντίθετα ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει υποστηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα κρυφά με αποτέλεσμα οι ψηφοφόροι του να μην το γνωρίζουν και να ψηφίσουν κατά συνείδηση.

Κατά συνείδηση δήλωσε ότι θα ψηφίσει και ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι είναι  ψηφοφόρος του Απόστολου Τζιτζικώστα. Αντίθετα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ψηφοφόροι του Απόστολου Τζιτζικώστα και γιαυτό δεν θα ψηφίσουν κατά συνείδηση. Θα ψηφίσουν ασυνείδητα τους εαυτούς τους.