Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλη πουτάνα η συνήθεια.



Τα πάντα είναι πλέον πανέτοιμα για την εσωκομματική εκλογική διαδικασία της Ν.Δ. ώστε να εκλεγεί ο νέος αρχηγός του κόμματος. Μια διαδικασία που, αν είναι μια φορά σημαντική για την Ν.Δ., είναι δύο φορές σημαντική για τη χώρα αφού αν εκλεγεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ή ο Απόστολος Τζιτζικώστας τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να κυβερνάει τη χώρα για πολλά ακόμα χρόνια. Αν όμως εκλεγεί ο Άδωνης Γεωργιάδης, τότε σχεδόν άμεσα και αντανακλαστικά η Αριστερή ιδεολογική ηγεμονία θα αποσυρθεί υπό το βάρος της  Δεξιάς ιδεολογικής  ηγεμονίας του Άδωνη Γεωργιάδη και θα παραδώσει στον ηγέτη της Δεξιάς παράταξης την εξουσία της χώρας. Γιατί όταν ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλάει ιδεολογικά, η ιδεολογία πάει πάσο.

Περίπτωση να εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν υπάρχει αφού ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Αποτελεί δημιούργημα της φαντασίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Και μερικών ακόμα ανώμαλων δεξιών.

Η κινητοποίηση των επιτελείων όλων των υποψηφίων είναι πολύ μεγάλη την ύστατη στιγμή και έως την τελευταία ώρα απευθύνουν κάλεσμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ να προσέλθουν στις κάλπες για να συμμετάσχουν σε μια δημοκρατική εσωκομματική διαδικασία. Ακόμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και ας μην υπάρχει. 

Η ώρα της βάσης λοιπόν έφτασε και είναι μια μεγάλη ευκαιρία επιτέλους να κερδίσει εκλογές κάποιος Νεοδημοκράτης. Γιατί τον τελευταίο καιρό συνεχώς ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει. Ακόμα και στο τάβλι.

Αν τελικά αύριο η εσωκομματική κάλπη της Ν.Δ. εκλέξει νικητή τον Αλέξη Τσίπρα, θα φταίει η συνήθεια. 

Μεγάλη πουτάνα η συνήθεια. 

Αν και στην προκειμένη περίπτωση ισχύει ότι είναι μεγάλη συνήθεια η πουτάνα. Αφού, σύμφωνα με τα εγκυρότερα στοιχηματικά γραφεία του κόσμου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα εκλεγεί αρχηγός της Ν.Δ.

Άλλωστε αυτό ζήτησε και ο Αλέξης Τσίπρας.