Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Μεταβατικός πρόεδρος Νο 2.



Συναντήσεις με τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή, Αντώνη Σαμαρά και Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είχε την Πέμπτη ο δεύτερος, στη σειρά, μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Φήμες που αναφέρουν ότι με τον Κώστα Καραμανλή ο Γιάννης Πλακιωτάκης έπαιξε Playstation χαρακτηρίζονται ως ανακριβής. Πλέον ο Κώστα Καραμανλής ασχολείται μόνο με το Nintendo

Μετά τον Κώστα Καραμανλή, ο Γιάννης Πλακιωτάκης συνάντησε τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος δεν ασχολείται ούτε με το Playstation αλλά ούτε και με το Nintendo οπότε φυσιολογικά η συνάντηση κύλησε αρκετά βαρετά.

Τέλος ο Γιάννης Πλακιωτάκης συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ήδη οι στοιχηματικές  εταιρείες δίνουν στον Γιάννη Πλακιωτάκη το πολύ ένα μήνα διάρκειας στα νέα του καθήκοντα. Επίσης κάποιες πιο προχωρημένες  στοιχηματικές εταιρείες  ποντάρουν στο ότι ο Γιάννης Πλακιωτάκης θα έχει αυτοκινητικό δυστύχημα στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Παρόλαυτα ο Γιάννης Πλακιωτάκης δεν φαίνεται να ανησυχεί ιδιαίτερα. Όταν ανησυχήσει θα είναι αργά. 

Για την ώρα έχει επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις του ώστε να καταφέρει τελικά να διοργανώσει με επιτυχία τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. Αλλιώς η Ν.Δ. θα χρειαστεί και τρίτο μεταβατικό πρόεδρο. Και η αλήθεια είναι ότι η δεξαμενή με τους μεταβατικούς προέδρους στερεύει.