Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

metonkyriako.gr



Τα νέα του όπλα παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της εκστρατείας του για την εκλογή του αρχηγού της Ν.Δ. από τους ψηφοφόρους του κόμματος. Πρόκειται για την νέα ιστοσελίδα όπου κάθε ενδιαφερόμενος ψηφοφόρος της Ν.Δ. μπορεί να επισκεφτεί ώστε να καταλάβει γιατί πρέπει να αναδείξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος και όχι κάποιον άλλο. Αλλά και οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων μπορούν επίσης να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη αφού είναι δωρεάν. Τουλάχιστον για την ώρα.

Έτσι κάθε επισκέπτης της νέας ιστοσελίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη πρώτα από όλα θα αντιληφθεί ότι αποτελεί τον ηγέτη που δεν θα ήθελε ποτέ η Αριστερά να έχει η Ν.Δ. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συνυποψήφιους του Κυριάκου Μητσοτάκη που αποτελούν το πρότυπο του ηγέτη που θέλει να επιβάλει η Αριστερά στην Ν.Δ. 

Επίσης θα γίνει πασιφανέστατο σε κάθε ψηφοφόρο της Ν.Δ., ακόμα και στους πιο χαζούς, ότι ενώ οι άλλοι συνυποψήφιοι μιλάνε με συνθήματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει με ιδέες. Άλλωστε και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί μια ιδέα πλατωνική. Γιαυτό βρίσκεται σε άλλον κόσμο. Στον κόσμο των ιδεών. Παρέα με την ιδέα του ηλίθιου και την ιδέα του πανηλίθιου.

Όλα αυτά άλλωστε τα πιστοποιούν και οι χίλιοι εθελοντές που βοηθάνε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην προεκλογική του καμπάνια. Αυτοί ξέρουν.