Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ο Κυριάκος ενώνει βουλευτές και βιβλιοπώλες.



Τη θέληση του να αγωνιστεί ώστε ο γιος του βιβλιοπώλη να έχει τις ίδιες ακριβώς ευκαιρίες με τον ίδιο αποκάλυψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο Βήμα 99,5. Για τους γιους των βουλευτών δεν ανέφερε την πρόθεση του να αγωνιστεί αφού αυτοί μπορούν και αγωνίζονται μόνοι τους.  Έτσι πλέον η προεκλογική μονομαχία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αφού θα πρέπει να αγωνιστεί διπλά. Μία για τον εαυτό του και μία για τον γιο του βιβλιοπώλη. Οι άλλοι να πάνε να αγωνιστούν μόνοι τους.
Ξεκαθάρισε ότι όποιος προσπαθήσει την επόμενη μέρα της εκλογής του αρχηγού της Ν.Δ. να διασπάσει την παράταξη, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την οργή του και ας πρόκειται και για τον γιο του βιβλιοπώλη. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύει ότι η υποψηφιότητα του εξασφαλίζει την ενότητα της παράταξης ενώ οι υποψηφιότητες των υπολοίπων εξασφαλίζουν τη διάσπαση της παράταξης.

Ακόμα όμως και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εκλεγεί πρόεδρος της Ν.Δ. θα συνεχίσει να την υπηρετεί ως απλός στρατιώτης Μητσοτάκης όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια που η πολιτική ασχολείται μαζί του. Άλλωστε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η ενότητα της παράταξης παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Γιατί τι θα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν δεν υπήρχε η παράταξη; Ίσως ένας απλός γιος βιβλιοπώλη.