Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ο στρατιώτης Κυριάκος.



Στη διάθεση του κόμματος ως στρατιώτης θα θέσει τον εαυτό του εάν δεν εκλεγεί αρχηγός στη Ν.Δ. ξεκαθάρισε ο στρατιώτης Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο ΒΗΜΑ 99,5. Τόνισε μάλιστα ότι η Ν.Δ. έχει ανάγκη από έναν αρχηγό και όχι από δυο-τρεις γιατί σε αυτή την περίπτωση θα δημιουργηθεί πρόβλημα σχετικά με το ποιος να διατάσει ποιον. Δηλαδή θα δημιουργηθεί ένα πολύπλοκο γραφειοκρατικό σύστημα πυραμίδας στο εσωτερικό του κόμματος που θα μπερδέψει τόσο πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα βαράει προσοχές ακόμα και στην Ντόρα Μπακογιάννη που ως πιτσιρίκα την είχε στη σφαλιάρα.

Γιαυτό άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τάχθηκε κατά της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα αφού σε αυτή την περίπτωση άλλος θα κάνει κουμάντο εκτός Βουλής και άλλος εντός Βουλής. Μια διαρχία που θα οδηγήσει σε χάος το κόμμα και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πατροπαράδοτος πολιτικός. Θέλει έναν αρχηγό. Οι διπλοί και οι τρίδιπλοι αρχηγοί είναι κομμουνιστικές αηδίες. 

Ζητάει λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να είναι ο ένας και μοναδικός αρχηγός της Ν.Δ. Επειδή, από τη μία, με πολλούς αρχηγούς θα μπερδεύεται και, από την άλλη, επειδή θεωρεί ότι είναι ο καταλληλότερος νεοδημοκράτης για αυτή τη δουλειά. Μετά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έρχεται το χάος και στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Άδωνης Γεωργιάδης.