Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Δημοκρατίες και Μαλακίες …



Αντιφασίστας δηλώνει ο Άδωνης Γεωργιάδης σε συνέντευξη του τονίζοντας ότι δεν προέρχεται από τη λαϊκή Δεξιά όπως ο Μάκης Βορίδης αλλά από τη φιλελεύθερη Δεξιά όπως ο Αντώνης Σαμαράς. Και επειδή ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι υποψήφιος για την προεδρία της Ν.Δ. αποφάσισε ο ίδιος να καλύψει το κενό. Γιατί οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του Άδωνη Γεωργιάδη καλύπτουν τη λαϊκή Δεξιά, την κεντρώα  Δεξιά και την Αριστερή Δεξιά αλλά όχι τη φιλελεύθερη δεξιά. 

Παρόλαυτα ξεκαθάρισε ότι όποιος και αν είναι ο επόμενος αρχηγός του κόμματος, η πολιτική ιδεολογία δεν αλλάζει. Δεξιά ήταν η παράταξη, δεξιά θα παραμείνει. Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. Το κόμμα να επιζήσει και όλα τα υπόλοιπα να πάνε να γαμηθούν. Γιατί Άδωνης Γεωργιάδης χωρίς Ν.Δ. είναι όπως ο βιβλιοπώλης χωρίς βιβλία. Δεν έχει αντικείμενο για να πουλήσει.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η προεκλογική του καμπάνια θα κοστίσει μόλις τριάντα χιλιάδες ευρώ τα οποία θα τα βάλει εξολοκλήρου από την τσέπη του και όχι από την τσέπη των άλλων όπως οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του που είναι από τζάκια. Γιατί ο ίδιος δεν προέρχεται από τζάκι αλλά από μαγκάλι. Τόνισε μάλιστα ότι η υποψηφιότητα του είναι ζωντανή απόδειξη ότι και από μαγκάλι να προέρχεσαι, η δημοκρατία σου δίνει την ευκαιρία. Σε αντίθεση με τα κομμουνιστικά απολυταρχικά καθεστώτα που όχι μόνο δεν θα έδιναν την ευκαιρία στον Άδωνη Γεωργιάδη αλλά μάλλον θα τον κρέμαγαν ανάποδα στην κεντρική πλατεία. 

Δημοκρατίες και μαλακίες …