Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις επάλξεις.



Κύκλο περιοδειών ανά την Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ βουλευτές και στελέχη του κόμματος έχουν ειδοποιηθεί να είναι σε ετοιμότητα, ξυρισμένοι, μπανιαρισμένοι και με καθαρά εσώρουχα για παν ενδεχόμενο, ειδικά μετά τα σενάρια για ταχεία ψήφιση της συμφωνίας εντός της προσεχούς εβδομάδας. Η Σοφία Βούλτεψη μάλιστα πήγε κομμωτήριο και ξύρισε μασχάλες και πόδια. Για μπικίνι δεν έχουμε ενημέρωση.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει σε επιφυλακή όλο το τελευταίο διάστημα, καθώς τόσο οι εξελίξεις επί των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς όσο και οι πολιτικές εξελίξεις που θα δρομολογήσει η επίτευξη της συμφωνίας, δεν επιτρέπουν εφησυχασμό. Μάλιστα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. ενημερώνονται καθημερινά από τον ΣΚΑΙ ώστε να μαθαίνουν έγκυρα και έγκαιρα όλα τα τελευταία νέα, ενώ κάποιοι φλούφληδες που ενημερώνονται από τα Συριζοκάναλα ενδέχεται να καταστραφεί ο κόσμος και να μην το πάρουν χαμπάρι. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αφήνει αμφιβολίες για την ενεργό στήριξη μιας συμφωνίας που θα εξασφαλίζει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη όσο επίπονη και αν είναι για τη μέση ελληνική κωλοτρυπίδα. Άλλωστε η μέση ελληνική κωλοτρυπίδα έχει αντέξει τα πάντα την τελευταία πενταετία. Στο τελείωμα θα τα χαλάσουμε;

Στο διάστημα που έπεται και προκειμένου να μαζέψει ψηφοφόρους, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα κινηθεί πάνω σε τρεις βασικούς άξονες:

Αρχικά θα επιδιώξει να χρεώσει τα μέτρα του νέου μνημονίου στις πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης ενώ παράλληλα θα επιδιώξει να χρεώσει τα μέτρα των προηγούμενων  μνημονίων στις πράξεις και παραλείψεις των προηγούμενων κυβερνήσεων και κυρίως στον Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελο Βενιζέλο τους οποίους και θα κατονομάσει ως προδότες του έθνους. Σε σαράντα χρόνια από σήμερα ενδέχεται να τους δικαιώσει η μεγάλη Λαϊκή Παράταξη και να αποκατασταθεί το όνομα τους.

Επίσης σε περίπτωση εκλογών, θα υπογραμμίσει ότι αυτές διενεργούνται μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει ο Αλέξης Τσίπρας την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αφού το εξωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε καταστολή και ο μόνος που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση είναι ο Βασίλης Λεβέντης, που μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχε πάρει τα πάνω του και ψάχνει τον Κώστα Μητσοτάκη για να τον σκίσει. Μάλλον θα πρέπει να βολευτεί με τον Κυριάκο.

Τέλος θα εντείνει το άνοιγμα προς το χώρο του Κέντρου και προς τη μεγάλη μερίδα των πολιτών που ψήφισαν ‘’Ναι’’ στο δημοψήφισμα. Δηλαδή προς τους ψηφοφόρους του Γιώργου Παπανδρέου και της Φώφη Γεννηματά οι οποίοι όμως δηλώνουν αμετανόητοι κεντρώοι και ότι ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Οι υπόλοιποι που ξέχασαν, ψηφίζουν πλέον ΣΥΡΙΖΑ.