Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι εδώ ενωμένος δυνατός.



Την πρόθεση του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στο επερχόμενο συνέδριο ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Μιλώντας στο Βήμα FM 99,5, ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι είναι έτοιμος, είναι πανέτοιμος, είναι εδώ και καιρό έτοιμος, αλλά δεν είναι έτοιμοι οι σύνεδροι. Οπότε θα περιμένει το συνέδριο ώστε να ετοιμαστούν και οι υπόλοιποι. 

Για να μπορέσει κάποιος να δηλώσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του Πασόκ θα πρέπει να μαζέψει υπογραφές από διακόσους σαράντα συνέδρους. Γιαυτό ο Ανδρέας Λοβέρδος τρέχει από πόρτα σε πόρτα μπας και ξετρυπώσει κανέναν ξεχασμένο σύνεδρο.

Όπως διευκρίνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σόου για το συνέδριο δεν θα υπάρξει αφού ο τελευταίος χορηγός που είχε απομείνει στο Πασόκ, πέθανε. Ενώ ο προτελευταίος, ψηφίζει πλέον ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε το συνέδριο θα διεξαχθεί μόνο με τα απαραίτητα. Δηλαδή με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Σχολιάζοντας τη διαπραγμάτευση, χαρακτήρισε την κυβέρνηση “επαίτη χρημάτων” και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι εάν ο Ανδρέας Λοβέρδος παρέμενε στην εξουσία, θα είχε επιτευχθεί συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν τελικά δεν καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος του Πασόκ ο Ανδρέας Λοβέρδος, τότε θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ που εκτιμάει τις πραγματικές Πασοκικές αξίες.