Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015

Και ο Βούδας υπέρ της Ελλάδας.Πρωτοβουλίες ανέλαβε ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με στόχο το σώσιμο της χώρας. Έτσι αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών ώστε να του ρίξει ένα χέσιμο για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στους Έλληνες. 

Παρόλαυτα επειδή ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι έξυπνος άνθρωπος και γνωρίζει τις δυνάμεις του, απέφυγε να συναντήσει κατ’ ιδίαν τον Έλληνα Πρόεδρο και επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικώς. Γιατί ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε γνωρίζει ότι με τον Βούδα δύσκολα μπορεί να τα βγάλει πέρα. Εδώ τα βρήκε σκούρα με τον super-Βαρουφάκη που από δυνάμεις υπολείπεται του Βούδα.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας έμεινε Παυλόπουλος, αφού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με απαράμιλλη ηρεμία και ψυχραιμία απέφευγε τις δύσκολες ερωτήσεις και παράλληλα έριχνε τα μπαλάκια πίσω στον Γερμανό υπουργό. Μάλιστα όσοι ήταν εκείνη τη στιγμή παρόντες, έλεγαν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος έφτασε σε τέτοια επίπεδα νιρβάνας όπου ακόμα και ο Κασιδιάρης να χαστούκιζε τη Λιάνα Κανέλλη μπροστά του, ούτε το βλέφαρο του δεν θα κούναγε. 

Μετά από τριάντα δύο ώρες ομιλίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει την συνομιλία με τον Γερμανό Υπουργό αφού έπρεπε να μεταβεί στο Θιβέτ ώστε να αποκαλύψει στον Δαλάι Λάμα τα μυστικά του πραγματικού Βούδα. Όμως πριν κλείσει το τηλέφωνο προειδοποίησε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε λέγοντας του “ Δεν ελπίζω τίποτα, δε φοβάμαι τίποτα, δεν κουνιέμαι με τίποτα. Είμαι ο Προκόπης Παυλόπουλος.” Και έκλεισε το τηλέφωνο. 

(Το “έμεινα Παυλόπουλος” θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως αντώνυμο στο “έγινα Πουλόπουλος”. Με την καλή έννοια.)