Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Διαπλοκές Κουκουλόπουλου.

Σε φωτογραφίες από δείπνο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε πριβέ εστιατόριο του Κολωνακίου με τη Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση, το οποίο έχει διαψευστεί από την Κουμουνδούρου, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάρις Κουκουλόπουλος από το βήμα της Βουλής, προσθέτοντας ότι θα τις δείξει στη γυναίκα του Αλέξη Τσίπρα εφόσον ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ το διαψεύσει το βράδυ.

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα σε πονηρές περιπτύξεις με τις δύο αιθέριες υπάρξεις.

Από την άλλη, κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ διέρρευσαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει στην κατοχή του φωτογραφίες του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου σε διάφορα ερωτικά τρίγωνα με ανεξάρτητους βουλευτές τους οποίους και προσεγγίζουν ώστε να τους πείσουν να ψηφίσουν πρόεδρο της δημοκρατίας. Μάλιστα οι ίδιοι αριστεροί κύκλοι τονίζουν ότι αν ο Πάρις Κουκουλόπουλος πραγματοποιήσει την απειλή του, τότε οι ίδιοι θα στείλουν τις φωτογραφίες στην Άνγκελα Μέρκελ ώστε να μάθει ότι δεν έχει την ερωτική αποκλειστικότητα του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά τους μοιράζεται με άλλους.

Φήμες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει συναντηθεί πολλές φορές  στο παρελθόν στο ίδιο πριβέ εστιατόριο και με την Αλέκα Παπαρήγα. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας είναι και του σαλονιού και του λιμανιού. Όχι σαν τους φλώρους της δεξιάς.

(Ο Κουκουλόπουλος είναι βουλευτής του Πασόκ. Δηλαδή ένας από τους 28 που χτυπιούνται κατά του μνημονίου και όταν έρθει η ώρα, το ψηφίζουν και με τα δυο χέρια.)