Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Ο Φώτης Κουβέλης το Σάββατο ήταν αριστερός.

Έτοιμος να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με τους επικεφαλής όλων των συλλογικοτήτων με τις οποίες η ΔΗΜΑΡ είναι σε συζητήσεις δηλώνει ο Φώτης Κουβέλης.

Αντίθετα ο Φώτης Κουβέλης δεν θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο γιατί με αυτούς είχε συναντηθεί στο παρελθόν. Μέχρι και συγκυβέρνηση κάνανε.

Ο λόγος που ο Φώτης Κουβέλης σκέφτεται να συναντηθεί και με τον άλλο πόλο είναι για να αποκτήσει σφαιρική άποψη. Και για τον έναν πόλο και για τον άλλο. Και μετά θα αποφασίσει με ποιον πόλο τελικά θα συγκυβερνήσει. Με τον αριστερό ή με τον δεξιό;

Πάντως ο Φώτης Κουβέλης κλίνει προς τον αριστερό πόλο γιατί, όπως ο ίδιος δήλωσε στο Βήμα της Κυριακής από το Σάββατο, εδώ και καιρό ο δεξιός πόλος δεν διαπραγματεύεται με την τρόικα. Διαχειρίζεται απλώς το πλαίσιο που του επιβάλλεται. Ενώ όταν ο Φώτης Κουβέλης στήριζε τον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο δεν περιοριζόταν στη διαχείριση του πλαισίου που του επιβάλλονταν. Το διαπραγματευόταν κιόλας.

Επίσης ο Φώτης Κουβέλης αυτή την εποχή είναι αριστερός. Οπότε δεν έχει καμιά δουλειά με τους δεξιούς. Αυτή την εποχή.

Πάντως αυτές ήταν οι απόψεις του Φώτη Κουβέλη το Σάββατο. Την Κυριακή, που θα δημοσιευτεί η συνέντευξη, μάλλον ο Φώτης Κουβέλης θα έχει αλλάξει γνώμη.