Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ο Αντώνης Σαμαράς ψάχνει τις δεξαμενές του.

Ικανοποιημένη εμφανίστηκε η κυβέρνηση με το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας από αυτή τη βουλή και όχι από την επόμενη. Παρόλαυτα η κυβέρνηση έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη αναζητώντας άλλους δώδεκα επικοντιστές της πολιτικής ώστε μαζί με τους υπόλοιπους εκατόν εξήντα οκτώ να καταφέρει να πιάσει το όριο των εκατόν ογδόντα που θα της δώσουν παράταση ζωής ώστε να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο της.

Ψάχνει λοιπόν τις υπόλοιπες δεξαμενές από τις οποίες η κυβέρνηση ευελπιστεί να μαζέψει το υπόλοιπο των βουλευτών. Γιατί η δεξαμενή των επιχειρηματιών ότι έδωσε, έδωσε. Κρατάει καβάτζα και για τους επόμενους.

Μια δεξαμενή αποτελούν οι ΑΝΕΛ, οι οποίοι αν ψεκαστούν σωστά τότε ίσως να ψηφίσουν τον Σταύρο Δήμα και όχι το Παρών. Και όσοι έχουν πάθει ανοσία από τα πολλά ψεκάσματα, τότε μπορούν να χρηματιστούν.

Από την άλλη, υπάρχουν και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ που αν πάρουν και αυτοί το κάτι τις τους θα ψηφίσουν Σταύρο Δήμα. Άλλωστε ο Φώτης ο Κουβέλης ήδη πήρε κάτι από την απέναντι πλευρά και δεν ψηφίζει Σταύρο Δήμα. Γιατί όλοι οι Δημαρίτες είναι ανοικτοί σε προσφορές αφού ζήτηση υπάρχει. Αρκεί να υπάρξει η σωστή προσφορά. Γιατί η υπεύθυνη αριστερά υποστηρίζει τον φιλελεύθερο νόμο της προσφορά και της ζήτησης. Δεν είναι σαν την ανεύθυνη αριστερά.

Υπάρχουν βέβαια και οι υπεραισιόδοξοι που προσβλέπουν σε ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ. Οι οποίοι Συριζαίοι βέβαια θα ψηφίσουν Σταύρο Δήμα μόνο και μόνο για να τρολάρουν την όλη διαδικασία. Κάτι που θα μπορούσε να το κάνει η αριστερά του χαβαλέ και της πλάκας. Ποτέ όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δεν έχει στις τάξεις της τη χαβαλεδιάρικη συνιστώσα της αριστεράς. Αυτοί μαζεύτηκαν και ίδρυσαν τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τέλος υπάρχουν και οι ψήφοι των φασισταριών της χρυσής αυγής αν και το Μητσοτακέικο, δηλαδή η Ντόρα, ο Κυριάκος και ο Σταύρος, ξεκαθάρισαν ότι τέτοιες ψήφους δεν τις θέλουν. Γιατί ο Σταύρος Δήμας θέλει να είναι ο πρόεδρος όλως των ελλήνων εκτός των υπερελλήνων. Οι υπερέλληνες πρέπει να βρουν δικό τους πρόεδρο.