Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ο Γρηγόρης Ψαριανός νοιώθει μαλάκας. Ο Παναγιώτης Μελάς, όχι.

Μεγάλος μαλάκας νοιώθει τον τελευταίο καιρό ο Γρηγόρης Ψαριανός. Ο λόγος είναι ότι ψήφισε τον Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της δημοκρατίας τσάμπα ενώ τόσοι άλλοι τον ψήφισαν με αδρά ανταλλάγματα. Ενώ άλλοι δεν τον ψήφισαν παρόλο που επίσης τους πρόσφεραν ανταλλάγματα.

Αυτά βέβαια παθαίνεις όταν δεν κρατάς πισινές. Γιατί ο Γρηγόρης Ψαριανός πηγαίνει με το ρεύμα. Και βιάζεται να το κάνει για να μην τον προλάβει κανένας άλλος και του πάρει τη θέση. Οπότε αφού, ο Γρηγόρης Ψαριανός, από νωρίς ξεκαθάρισε ότι θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα για πρόεδρο της δημοκρατίας και όχι τον Παρών, πλέον δεν υπήρχε κανένας λόγος να δωροδοκηθεί. Πρόλαβε και δωροδοκήθηκε από μόνος του.

Το ίδιο μαλάκες πρέπει να νοιώθουν οι Σπύρος Λυκούδης, , Γιώργος Νταβρής και Χρήστος Αηδόνης για τον ίδιο λόγο, ενώ η Κατερίνα Μάρκου, λόγω φύλλου, πρέπει να νοιώθει μαλακισμένη επίσης για τον ίδιο λόγο.

Πιο μάγκας αποδείχθηκε ο Παναγιώτης Μελάς ο οποίος στην πρώτη ψηφοφορία ψήφισε παρών αλλά στη συνέχεια δήλωσε ότι είναι 60% Σταύρος Δήμας αφήνοντας, όμως, να εννοηθεί ότι το 60% εύκολα γίνεται 40%. Οπότε αν κάποιος Σαμαράς θέλει να δωροδοκήσει κάποιον βουλευτή, ο Παναγιώτης Μελάς δήλωσε παρών ώστε τελικά να μην ψηφίσει παρών αλλά Σταύρο Δήμα.

Βέβαια ο Παναγιώτης Μελάς είναι ένας από τους είκοσι παραπανίσιους βουλευτές που χρειάζεται ο Αντώνης Σαμαράς ώστε να εκλέξει πρόεδρο της δημοκρατίας και να παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο στην πρωθυπουργία. Γιατί μέσα σε έναν χρόνο ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να βγάλει μια περιουσία. Που συγκριτικά με αυτήν, ο μισθός του πρωθυπουργού είναι ψίχουλα.