Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ψόφησε Μητσοτάκη.

Τη σιωπή του έλυσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος βγήκε από το φέρετρο του για να αναφερθεί στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί αν γίνουν εκλογές και πάρουν οι κομμουνιστές την εξουσία, ο επίτιμος δεν θα το αντέξει. Θα είναι ο λόγος που θα τα κακαρώσει αποδεικνύοντας ότι τους κομμουνιστές τους φοβούνται ακόμα και οι βρικόλακες. 

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αναπολεί ένα παρελθόν βγαλμένο από τον σκουπιδοτενεκέ που πέταξαν τον ίδιο και την πολιτική του κάποιοι παλιοί επιβάτες της ιστορίας. Βέβαια και οι κομουνιστές είναι βρικόλακες. Ιδίως οι ΚουΚουΕδες. Οι οποίοι αναπολούν ένα διαφορετικό παρελθόν βγαλμένο από έναν διαφορετικό σκουπιδοτενεκέ που τους πέταξαν κάποιοι διαφορετικοί επιβάτες της ιστορίας.

Όμως βρικόλακας από βρικόλακα διαφέρει.

Υπό την απειλή των κομμουνιστών λοιπόν, ο επίτιμος πήρε τους δεξιοφασίστες έναν-έναν με τη σειρά μπας και καταφέρει να συμμαζέψει τους ασυμμάζευτους 180 βουλευτές που θα δώσουν το φιλί της ζωής στη Ν.Δ. , στον επίτιμο και σε διάφορους άλλους σκουπιδοτενεκέδες.

Αρχή έκανε με τον σκουπιδοτενεκέ που ακούει στο όνομα Πάνος Καμένος ο οποίος όμως από το πολύ ψέκασμα έχει μπερδέψει τον Τσίπρα με τον Μητσοτάκη και τον Μητσοτάκη με τον Τσίπρα. Έτσι λοιπόν έκανε το λάθος και γύρισε την πλάτη στον πραγματικό Μητσοτάκη επιμένοντας σ τη θέση του για προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατό. Ο επίτιμος βέβαια υποσχέθηκε ότι θα του το φυλάει του παλιοψεκασμένου, όχι σε κάποια άλλη ζωή αλλά σε αυτή που ζούμε. Βέβαια και για τον Σαμαρά τα ίδια έλεγε αλλά τελικά έμεινε στα λόγια. Και έτσι τώρα έχουμε πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. Ο οποίος διαδέχτηκε τον Κωστάκη Καραμανλή. Ο οποίος διαδέχτηκε τον Μιλτιάδη Έβερτ. Ο οποίος διαδέχτηκε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει;

Σειρά στην ατζέντα του Μητσοτάκη, μετά τον Καμένο, έχουν πάρει οι φασίστες της χρυσής αυγής. Αλλά αυτούς θα τους συναντήσει στα κρυφά και όχι στα φανερά. Στα φανερά συναντάει τους κρυφοφασίστες. Τους original φασίστες τους συναντάει στα κρυφά. Μην του βγει το όνομα γιατί έχει και άλλο Μητσοτακέικο να αναθρέψει η δύσμοιρη η πολιτική.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις ήμαστε ακόμα πιο κοντά σε περιπέτειες και στην έξοδο μας από τη ζώνη του λυκόφωτος του ευρώ με αποτέλεσμα οι θυσίες του ελληνικού λαού να πάνε χαμένες. Γιατί ο θεός των Αγορών δεν είναι ικανοποιημένος από τις έως τώρα θυσίες. Είναι αδηφάγος και ζητάει και άλλες. Και ας πάνε και αυτές στον βρόντο των τραπεζών.

Αν τελικά δεν μαζευτούν οι 180 βουλευτές, θα γίνουν εκλογές, θα κερδίσουν οι κομμουνιστές και ο Μητσοτάκης θα πεθάνει από το κακό του. Άλλος ένας λόγος να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.